Diskuze a otázky - Ano, školy neposkytují studentům správné informace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 07. 2022, 21:27:29 |

Problémem školství je centrální monopol na vzdělání, který místo praxe učí studenty jenom staré teorie, které v praxi nefungují, diplomové práce jasně dokazují to, že vysokoškoláci nemají žádné praktické zkušenosti. V současnosti se programátoři snaží naprogramovat umělou inteligenci a postupují při tom stejně jako naše školy a dávají umělé inteligenci staré teorie které v praxi nefungují.
!905!
Pandemie, válka, inflace, drogy, protekce, vandalismus atd. to je následek toho že jsme praxi nahradili za staré teorie, vymýšlíme to, co je v přírodě dávno vymyšleno a praxí otestováno, komu není rady tomu není pomoci, vše zde jsou jenom příčiny a jejich následky, pokud vede slepé ten, kdo je slepý tak všichni spadnou do jámy.
!905!
Stát nemá peníze tak si je natiskne, nebo si je půjčí a potom nemá na to půjčky splatit, následkem je veliká inflace, nebo válka, každý politický a náboženský systém, mě připadá jako blázinec, ve kterém nikdo není už normální, problémem je zde centrální monopol.
!905!
Vše směřuje evolučně k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se eliminují v krematoriu, nejsou na světě už nikde lidi tak logicky s lidmi nejsou problémy, zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak lidi nahradíme za roboty.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 218 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑