Diskuze a otázky - Ano, psychopati by chtěli být naším prezidentem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2022, 10:17:00 |

Umělá inteligence se rozhodla prozkoumat kandidáty na prezidenta a dospěla k tomu, že každý kandidát na prezidenta je psychopat, který touží po seberealizaci ve funkci prezidenta republiky. Umělá inteligence vycházela při testování kandidátů na prezidenta z toho, že z díla poznáváme tvůrce, slova mohou cizí lidi snadno oklamat, ale dílo už nemůže nikoho oklamat, jaké je dílo kandidátů na prezidenta?
!905!
Jejich dílem je egoistické parazitování na cizích lidech, proto mají dostatek peněz a známostí na to, aby mohli na prezidenta kandidovat. Statisticky a vědecky je doloženo to, že návykové tvrdé drogy dělají z lidí psychopaty, podívejme se na to, jak se býk po vykleštění zklidní, a tak jej můžeme v hospodářství využívat.
!905!
Sexuální energie je psychopaty využitá k psychickému boji o moc a bohatství, u zvířat je to podobné, zde alfa jednici vládnou smečce. Vše zde jsou příčiny a jejich následky, a tak drogy dělají z lidí psychopaty, moc dělá z lidí choleriky atd. komu není rady tomu není pomoci. Nemá smysl psychopaty léčit, je třeba psychopaty vyléčit tím že z nich uděláme dělníky za minimální mzdy.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 98 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑