Diskuze a otázky - Ano, manipulátoři globálně selhaly

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 11. 2021, 11:10:03 |

Existujeme všichni ve světě příběhů, jsou příběhy skutečné a příběhy které nejsou skutečné, my často bereme neskutečné příběhy jako by byli skutečné, protože jim věříme a nepochybujeme o jejich skutečnosti. Tak jako tělo ke svojí existenci potřebuje; jíst, pít, dýchat, spát, pohyb atd. tak i naše psychika potřebuje příběhy, aby mohla existovat, proto když spíme tak máme sny, které jsou příběhy, které nejsou skutečné.

Příběhy je možno rozdělit na kategorie a podle hodnoty, abychom měli v hlavě pořádek, příběhy působí na naši psychiku, a tak mohou naši psychiku ovlivnit kladně nebo záporně tak jako naše tělo ovlivňuje potrava. Pověz mi, jaké příběhy jsou ti blízké a já ti povím kdo skutečně jsi, každý je závislý na konzumaci příběhů, které jsou mu blízké, bez příběhů, co jsou nám blízké naše psychika onemocní.

Knihy nám mohou vyprávět mnoho příběhů a nabídka knih je veliká, problémem knih je veliká časová náročnost na jejich čtení, a tak knihy evolučně nahrazuje televize a internet. S velikou nabídkou příběhů logicky dochází k inflaci u hodnoty příběhů, dlouhodobě jsou populární příběhy, ve kterých je mnoho fantazie a minimum skutečnosti.

Příběhy, které jsou skutečné nejsou dlouho populární, protože skutečnost dobře známe, a tak nemá pro nás velikou hodnotu, tvorba neskutečných příběhů je jako vaření jídla, z díla poznáme kvalitu tvůrce neskutečných příběhů. Často stačí v příběhu krátký okamžik, který je geniální a originální.

Díky tomuto krátkému okamžiku se stane dlouhý příběh dlouho populární, problém nastává často s cenzurou, která nemá ráda něco, co je geniální a originální, a tak může hodnotný příběh zakázat! Zde se dostáváme k psychické manipulaci, kdy to, co má zde velikou moc se snaží o násilnou regulaci příběhů, pomocí propagandy a cenzury, z lidí se tak stávají loutky, se kterými manipulují psychičtí manipulátoři, co jsou pod vlivem návykové drogy, kdo je a kdo není psychický manipulátor?

Z díla poznáme jistě kdo je a kdo není psychický manipulátor, nemoc a bídu nikdo dlouho neutají, máme dneska k dispozici mnoho statistik a díky statistikám zjistíme to, že nám všude vládnou psychičtí manipulátoři, co mají imunitu a mnoho výhod a jistot které si vůbec nezaslouží. Psychická manipulace je jako řízení automobilu, jde o to, aby nedošlo k havárii, současná pandemie je o psychické amatérské manipulaci ve velkém.

Zde se ukazuje to, že psychičtí manipulátoři globálně selhaly a nepochopili to, že smrt způsobená nemocemi je přirozenou součástí našich životních příběhů, nemá smysl řešit to co stejně nevyřešíme, je třeba začít zde konečně řešit to co zvládneme vyřešit! Nebo dojde k tomu, že začne nahrazování lidských příběhů za příběhy, které se událi autonomním inteligentním robotům na akumulátory, lidi se totiž odsunou z civilizace do rezervací a jejich příběhy o tom, jak žijí nazí a hladoví v rezervaci nebudou nikoho zajímat!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 196 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑