Diskuze a otázky - !1394! Je unavený člověk továrnou na problémy? !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 04. 2020, 11:05:54 |

!1394!
V Číně byla veliká výzkumná laboratoř kde se zkoumali nemoci a zde byli unavení zaměstnanci laboratoře líní dodržovat přísné bezpečnostní předpisy a tak jim z laboratoře uniknul virus covid-19, je to obrazně jako když u nás z vězení unikl Jiří Kajínek před deseti lety, protože ti co jej měli dobře hlídat byli unavení, a tak nedodržovali předpisy. Viry využívají toho že je zde únava, a tak unikají nebo napadají to co je unavené.
!1394!
Postavíte vysoký plot okolo něčeho, přijde virus a ten plot nějak překoná, každý plot jde časem překonat a jenom zdržuje toho kdo potřebuje plot překonat. Největší plot byla historicky Čínská zeď, nedávno se USA snažilo udělat veliký plot mezi USA a Mexikem, ale selhalo to na penězích, nikdo takovou drahou hloupost nechtěl financovat.
!1394!
Společnosti a organizace vydávají obrovské peníze na hlouposti a nesmysly a zapomínají dát peníze na výzkum únavy u lidí, unavený člověk je továrnou na problémy, nejhorší je když se unavený člověk stane; králem, císařem, šlechticem, papežem, prezidentem, předsedou vlády, ministrem, poslancem, senátorem, diplomatem, ředitelem, celebritou, administrátorem, atd.
!1394!
Když se zamyslím nad mými velikými chybami v mojí minulosti a spojím tyto chyby s únavou, tak mi dojde proč jsem amatérsky chyboval. Podívejme se na ukřižování Ježíše Krista, je to klasická ukázka chyby kterou způsobila únava těch co nechali Ježíše Krista potupně ukřižovat a následkem je vznik Křesťanství které vzniklo díky okopírování Džinismu.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 388 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑