Diskuze a otázky - Zaslouží si autority úctu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 05. 2019, 20:59:40 |

Měl jsem psa a musel jsem na rok odcestovat do ciziny, tak jsem psa svěřil mojí matce, po návratu mě pes přestal projevovat úctu, jakou mi dříve projevoval, a tím mi otevřel oči. Autoritou je nám ten, kdo o nás neustále pečuje a nikdy nás na dlouhou dobu neopustí.
Nemohu tedy uznat za autoritu; otce, matku, sourozence, učitele, lékaře, nadřízeného, prezidenta, generála, soudce, policajta, celebritu, kněze, boha, atd. to jsou falešné autority, jedinou pravou autoritou je pro mě člověk, kterého spatřuji v zrcadle, sami sobě jsme nejbližší.
Všichni lidi okolo nás jsou pro nás jenom cizinci, s pokryteckou maskou autority, nebo přítele. Podívejme se na statistiku, kolik každý vám blízký člověk vám věnoval svého času osobně, za deset let, najednou zjistíte, že nikdo nemá na vás čas a každý člověk je dneska ve vztazích s mnoha lidmi a tím se z lidí stali pokrytecké prostitutky, co prodávají sami sebe druhým za peníze, nebo výhody.
Jak mám jít k volbám zvolit někoho, koho vůbec neznám, jenom na základě neověřených mediálních informací, vše je zde jenom divadlo, a pod falešnou maskou je vždy jenom pokrytecká prostitutka, které peníze a výhody nesmrdí. Z díla spatříme tvůrce, jaké je dílo těch co jsou nahoře jako autority, jejich dílem je konzumní očistec, ve kterém zloděj honí zloděje a místo pravdy a lásky, zde lež a nenávist všude jenom je.
Z lidí se stali jenom loutky a tyto loutky ovládají pravidla a situace, pokud nám vadí to, že lidi nemají k autoritám úctu, tak musíme změnit v EU pravidla a situaci tak, že nebudeme obklopení neustále lidmi, které dlouhodobě neznáme, a podle toho se k nim i chováme. Nikdo nemůže sloužit dobře mnoha pánům, protože ztratí charakter a stane se z něj bezcharakterní prostitutka.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 239 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑