Diskuze a otázky - Z vadného materiálu vzniká zmetek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2022, 17:38:11 |

Vše je zde o kvalitě materiálu, ze kterého něco vzniká! Podívejme se na internet z pohledu materiálnu, ze kterého se internet vytváří, většina obsahu internetu vzniká z vadného materiálu, a tak následkem je vadný obsah internetu, je to celé jenom o konkurenci a monopolu, kvalita je tam kde je konkurence a zmetky jsou tam kde je monopol! Pandemie byla signálem, který nám říkal takhle už to dál s vaším monopolem nejde, pokud nenahradíte monopoly za konkurenci tak zde jako lidi už brzo evolučně skončíte a místo lidí zde budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory!
!905!
Pokud se podíváme s odstupem času na to, co jsme v minulosti pracně a draho vytvořili tak nám dojde to, že naše díla nebyla kvalitní, a tak evolučně zanikla! Naše republika je ukázkovým příkladem toho že z nekvalitního materiálu zde vzniká mnoho zmetků a jakákoli snaha to změnit k lepšímu je u nás naivní a marná.
!905!
Následkem je snaha z našeho zaostalého národa utéci do národů kde se lidem žije mnohem lépe, problémem je to že se tyto vyspělé národy brání mnoha způsoby tomu, aby se k nim nastěhovali cizinci ze zaostalých národů. Je naivní představa že díky novým politikům nám zde bude líp, tak to v ekonomice nefunguje! Hodnoty vznikají jenom díky konkurenci, která eliminuje vše, co je zde nehodnotné, většina lidí u nás je evolučně nehodnotná a my se o tyto nehodnotné lidi dobře sociálně staráme a tím si podřezáváme větev na které ekonomicky sedíme.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 107 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑