Diskuze a otázky - Windows je programový zmetek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 12. 2021, 10:05:38 |

Pokud chcete dokonalý operační systém tak si nainstalujte Linux, na kvalitní počítač. Kam nemůže čert tam on nastrčí notebook s Windows, vlastnosti notebooku s Windows jsou stejné jako vlastnosti ženy, taky nikdy nevíte, co vás bude čekat!

Naděje na to, že nová verze Windows už bude bez chyb je jako naděje na to, že nová manželka bude bez chyb! Problémem Windows je to že on slouží mnoha pánům, a tak když se jednomu pánu zavděčí tak jiného pána rozzlobí, a proto zde jsou modré obrazovky smrti a neustálé aktualizace spojené s restartováním!

V okamžiku, kdy na Windows skončí technická podpora je konečně už Windows bez chyb a je na něj spolehnutí, nevěřte tomu, že provozovat Windows co už nemá technickou podporu je chybou, mnoha uživatelům Windows 7 nevadí že poslední podpora na tuto verzi skončila 14. ledna 2020.

Proč vlastně o tom píši? Mám nainstalovaný Windows 11 na novém počítači a najednou zde byla modrá obrazovka smrti, a přitom jsem si jenom prohlížel internet a nespouštěl jsem žádné programy. 

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 693 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 09:17:23

Facebook Twitter YouTube TikTok Instagram Pinterest Blogger WordPress

42.nitram

42.nitram | 30. 01. 2022, 02:01:01 | více příspěvků | napsat uživateli

ale pycusisky,... kam cert nemuze nastrci zenskou!! zlatej woknous proti tomu covece..!703!!937!

uživatel eliminován | 11. 12. 2021, 05:32:40

Ve snaze o popularitu dělají novináři z komára velblouda, zemře v pekle nějaký populární čert a novináři se snaží na tom získat mediální popularitu, smrt čertů v pekle je klasikou kdy se z komárů dělají velbloudi. Smrt čertů v pekle je přirozenou součástí pekla, protože každý čert je zde dočasně není rozhodující, kdy zemře a jak zemře.

V pekle je násilí normální, protože čerti, když něco nezvládnou po dobrém tak to řeší po zlém, informovat čerty o tom že je v pekle násilí to je dělat z komára velblouda. Krize, revoluce, války, konflikty, katastrofy, reformy atd. to je v pekle normální a není třeba o tom čerty neustále informovat, a tak dělat z komára velblouda.

Z politiků v pekle se často stávají novináři, co dělají z komára velblouda, aby tak získali popularitu, vše je jenom o tom že veliká konkurence nás nutí k boji o výhody a hodnoty, mír to je válka vedená jinými prostředky, nemůžete od čertů očekávat, že se z nich stanou andělé, proto že jsou na dovolené v ráji.

mluno

mluno | 6. 12. 2021, 14:09:30 | více příspěvků | napsat uživateli

KAždý program obsahuje nějaké množství chyb, to je prostě zákon programování, nikdy nevychytáte všechno a i když si myslíte, že je všechno vychytané, tak se objeví chyby tam, kde by je člověk vůbec nehledal.
Ani linux neni dokonalý, ale má přecejenom k dokonalosti o něco blíž. Navíc běžný uživatel ani nepozná rozdíl (někdy si pro mě někdo přišel pro radu jak něco nastavit ve windows, ale to zrovna bylo něco, co je lehce odlišné v XP, Vista, 7 (tehdy běžné systémy), tak jsem vyzvídal, jaký má systém; po nějaké době jsme se dopídili, že má linux mint (a ne windows), tak jsem mu poradil postup pro mint a bylo hotovo; ale přišlo mi tehdy docela zajímavé, že ten člověk o tom ani netušil a byl přesvědčený, že má windows). Pro běžného uživatele je možná problém horší podpora ze strany výrobců hw - sehnat tiskárnu a skener není tak jednoduché, zatímco v soudobém windows budou bez větších potíží fungovat všechny soudobé tiskárny a skenery, rozchodit tisk v linuxu je trochu složitější. Ale jinak programy zde fungují úplně stejně.

A když jsme u té modré smrti, ta v linuxu existuje také (v minut má třeba zelenou barvu a nápis "kernel panic"), ale za roky co ho používám jsem se s ní setkal tak dvakrát třikrát a nešlo jen o nějaký rozmar.

Že by se mi sám od sebe restartoval počítač ("instalujeme aktualizace, ...") během rozdělané práce to se mi opravdu nestalo a stát by se nemělo. A v těch widlích se to stalo i přestože slibovali, že v nastavenou dobu mi nebudou počítač restartovat.
Všimněte si i té češtiny, dávají tím jasně najevo, že počítač nemám pod kontrolou.

Nejsem masochista, proto už minimálně 10 let instaluju windows na všechny nové počítače (za tu dobu byly cca 3), k windowsu jsem přišel s notebookem a pořád zvažuju, že bych si na něj taky přidal linux, ale nechci se unáhlit, on i ten windows se občas hodí.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

windowspánchybanotebookvlastnostproblémsystémčertmanželkaverzepočítačzmeteklinux

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑