Diskuze a otázky - Vlkům se nenarodí ovce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 09. 2022, 10:20:00 |

Pokud je člověk člověku vlkem, tak to jenom znamená že jsme vlci, ze kterých se snaží totality udělat pomocí propagandy a cenzury pitomé ovce, a to logicky nefunguje! Dobré vztahy mezi člověkem a psem vypovídají o tom, že jsme si evolučně blízcí, nejsme si evolučně blízcí s ovcemi, a přesto je zde snaha z nás udělat ovce!
!905!
Vlk nemůže být pastýřem vlkům, a tak se snaží z vlků pomocí vymývání mozků udělat ovce. Jako ovce jste zase šli k volbám si zvolit za svoje zástupce vlky a potom se divíte že vám vlci zle vládnou, komu není rady tomu není pomoci! Války nám neustále v nahotě odhalují že nám vládnou vlci, co z nás udělali ovce, chceš být milionářem tak musíš být vlkem!
!905!
Kdo chce v klidu s vlky žít musí i vlkem být, jinak jej vlci roztrhají, nemůže s vlky v klidu žít ovce, protože pro vlky je ovce potravou! Podívejme se na statistiky násilí a zločinu, dojde nám to že vězení a blázince jsou plné vlků co okrádají a zabíjejí ovce. Peníze z naší práce mizí rychle do ciziny na veliká konta vlků a z nás se stali hloupé ovce.    

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 94 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑