Diskuze a otázky - Vládnou nám troubové?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 06. 2019, 22:52:52 |

Ano, protekci má dneska optimalizace. Ten kdo nedokáže rychle optimalizovat složité systémy které používá, ten brzo zkrachuje, proč je pro ty, co mají zde moc velikým problémem, optimalizovat složité systémy? Problémem je zde protekce, díky protekci se dostali k moci líní hlupáci, je třeba konečně pochopit že z díla poznáme tvůrce.

Jsme v troubě, protože nám vládnou troubové, lidově řečeno, slepý nemůže vést slepé, nestačí jít demonstrovat, je třeba začít pracovat na tom, aby nám už nevládli troubové, vynalézáme zde to, co je ve světě už vynalezeno, investujeme do toho, co nám nepřinese zisk, atd. to všem mají na svědomí troubové, co nám zde vládnou.

Zisky z naší práce odcházejí do ciziny, protože zde většinu podniků a obchodů vlastní cizinci, a pro ně jsme jenom ekonomickými otroky, to vše mají na svědomí troubové, co nám dlouho chybně vládnou, z díla spatříme tvůrce. Je třeba dát všem lidem do hlavy GVKB čip, a tím nám už nebudou vládnout troubové, a tak lidi nikde na světě už nebudou v troubě, čipy odříznou mozky od konzumní reality, a tím budou mocní troubové v troubě, se svými chybnými myšlenkami.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 347 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑