Diskuze a otázky - Vidí vše bůh?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 02. 2019, 21:30:56 |

!5!
Možnost něco vidět je zde díky pohybu, rostliny nepotřebují oči, protože se nepohybují, díky očím se můžeme pohybovat v složitém času a prostoru a vyhnout se chybám, problém je to že množství informací které oči zaznamenají je veliké a tím zde musí být i veliký mozek který dokáže s velikým množstvím informací pracovat, když vidíme barevně tak tím se množství informací ještě zvětšuje.
Naše vidění je proces použitý nejvíce k manipulaci těla, k vidění patří i sluch, čich nám evolučně zakrněl, protože jej už tolik nepoužíváme. Vidění nemusí být jenom v rovině obrazu, může být i v rovině představ, kdy v představách vidíme to, co zde není, sny jsou naše představy, jakási umělá realita, která zaskakuje za pravou realitu.
Ty to nevidíš? Každý si to co vidí, upraví tak že něco nevidí, třeba když milujeme něco nebo někoho, tak nevidíme chyby a ošklivost. Vidí vše bůh? Bůh to je to, co manipuluje, jde o; energii, informace, programy, inteligenci, vědomosti, čidla, smysly, atd.
Kolik je na světě inteligentních tvorů, tolik je zde i bohů, není zde jeden bůh, co je nad námi, to je jenom pohádka a svatý dogmatismus. Správně bychom měli říci, vše co zde děje, to vidí bohové, a oni si najdou časem nějaký způsob, jak hříšníky potrestat, boží mlýny melou pomalu ale jistě, nikdo smrti neunikne.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 192 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑