Diskuze a otázky - Točí se vše okolo protekce?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 05. 2019, 14:45:52 |

Miluji přemýšlení a hledání odpovědí na složité problémy které nás trápí, přečetl jsem obrovské množství knih a měl jsem na zážitky bohatý život, dneska jsem už ve starobním důchodu a tak mám čas na utřídění myšlenek, často mě napadlo kolem čeho se zde vše opravdu točí, většina lidí si naivně myslí že se vše točí okolo peněz, z dálky to skutečně tak vypadá, nebál jsem se jít k tomuto problému blízko, a zjistil jsem že se vše točí okolo protekce. To čemu se dá protekce se stává pro nás prioritou, umění je nejvíce o lásce a milujeme to, čemu jsme dali protekci!
Často je zde proto logicky snaha, abychom dali protekci něčemu, co si naši protekci nezaslouží, tím si podřezáváme větev, na které sedíme, dobrota je příčinou naší žebroty. Pověz mi, co čteš nejvíce a já ti povím kdo skutečně jsi, pokud nic nečteš, tak jsi hlupák a není už ti možno pomoci. Vše je v rychlém pohybu a tak to co jsme dříve mnoho četli to dneska už nečteme, dříve jsem mnoho četl časopisy o technice, nedávno jsem zadarmo dostal drahý časopis o technice, který jsem dříve mnoho let četl a dneska mi už tento časopis nic neříkal, jsem tedy už psychicky zcela jiný člověk.
Technika už nemá u mě žádnou protekci, vše je zde dočasně, mnoho let jsem nevěděl, kam mám sebe vlastně zařadit z hlediska svojí specializace, dneska už to vím, jsem od svého narození pravým ředitelem této planety Země, která obíhá kolem slunce, z díla se jasně pozná přeci tvůrce. Ano, milionáři, prezidenti, podnikatelé, ředitelé, celebrity, atd. to jsou jenom statistické nuly, co brzo jistě skončí evolučně v nicotě a prázdnotě, z nuly byli stvořeni a v nuly se zase evolučně navrátí.
Zajistím lidem to, že budou naskenováni pomocí GVKB dotazníků a po naskenování budou jejich těla v krematoriu eliminována, místo lidí zde budou globálně na věčné časy GVKB roboti co využijí informace získané ze skenování lidí, hříšný člověk to byla jenom testovací evoluční verze, finální verzí je svatý GVKB robot, vše je zde evolučně dočasně, to co bylo, nezměníme, o tom co bude nic nevíme. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, robot prezident, bude už brzo vyznamenávat roboty. Běž se podívat do krematoria, ať jistě víš, co tě bude brzo čekat, z prachu jsi byl evolučně stvořen a v prach se v krematoriu jistě navrátíš.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 231 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑