Diskuze a otázky - Testování myšlení

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 09. 2021, 13:47:24 |

logo
Guru Vit Kouba Bhagavan
JÁ JSEM DOKONALÝ, KLIDNÝ, ŠŤASTNÝ A PLNÝ LÁSKY, PROTOŽE JE VŠE K DOBRU
CHYBY
DEPRESE
DIGITALIZACE
EGO
INTELIGENCE
LÁSKA
WINDOWS 11
POČÍTAČ
PRÁCE
REKLAMA
INTELIGENCE
Testování myšlení
25 ZÁŘ 2021UPRAVIT NAPSAT KOMENTÁŘ


Myšlení to je práce si informacemi, pověz mi na co nejvíce myslíš a já ti povím kdo jsi, mnozí si naivně myslí že jsou tím, co profesionálně dělají tak tomu není, jsme všichni loutkou, kterou ovládají; organizace, podniky, národy, rodiny, normy, pravidla, zákony, předpisy, morálka, pověry, dogmata, víra, politika, ekonomika, situace atd. není zde ale ten co by se dokázal zavděčit všemu co se jej snaží násilně ovládat.

Odpovědí na základní otázku; vesmíru, života, ideologie, víry, politiky, filosofie, ekonomiky, vědy, techniky, práce, lásky, sexu, zdraví, společnosti atd. je vše se točí okolo informací, vše v nás a okolo nás to je složeno z informací! Všechny informace jsou složené z dat, která se získávají pomocí snímačů a po nasnímání se data programově změní na informace které se používají k manipulaci, aby zde vše mohlo optimálně fungovat.

Inteligence to jsou programové informace použité k manipulaci, čím vyspělejší je inteligence tím více potřebuje informací, které lze programově využít. Neustále je potřeba s informacemi pracovat optimálně, základem pořádku v informacích je, aby každá informace byla na správném místě, to znamená neustálé optimální eliminování zbytečných informací, které se stávají informační špínou.

Statisticky má dospělý pracující člověk v centrálním nervovém systému většinu informací, co jsou informační toxickou špínou, a proto jeho inteligence nefunguje optimálně a rychle. Podívejme se třeba na anonymní fórum zde je v nahotě odhaleno to že uživatelé i moderátoři mají v hlavě toxickou špínu. Testování myšlení je jako program určený pro Windows, který umí vyčistit počítač od špíny.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 207 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑