Diskuze a otázky - Teorie je na papíře a praxe je v hlavě

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 12. 2021, 11:31:33 |

Jakmile jsme začali na papír zaznamenávat informace, tak následkem byl obrovský nárůst teorie, která začala nahrazovat praxi, co je psáno to je dáno o tom je víra v teorie. Teorie jsou neotestované informace a tyto teoretické informace v praxi nefungují, protože praxe je živá a teorie je mrtvá.

Teorie je jako testovací verze Windows, která je nespolehlivá a trvá dlouhou dobu, než se dospěje k finální verzi, která je už spolehlivá, protože se eliminují chyby. Náboženství a sekty to je teorie, která nebyla praxí otestovaná, populistická sociální politika to je moderní náboženství, které není v praxi otestované, a proto nefunguje optimálně.

Neustále vychází mnoho knih o tom, jak dosáhnout snadno a rychle cíle po kterém marně toužíme, jde vždy o teorie, které v praxi nefungují! Vše jistě pomalu směřuje ke globální dogmatické totalitě, ve které místo jmen budeme mít globální čísla a ten kdo nebude mít platné globální certifikace skončí v krematoriu.

Vše bude zde řídit jenom globální umělá inteligence spolupracující s autonomními inteligentními roboty na akumulátory, jakýkoli odpor proti digitálnímu globálnímu systému bude naivní a marný, začnou se všude nahrazovat lidi za roboty podle hesla, nejsou lidi tak nejsou problémy. Ve snaze zachránit se před eliminováním v krematoriu, nastane snaha o útěk z civilizace do míst, kde jsou špatné podmínky pro život.

Je vůbec ještě možné udělat něco pro to abychom nemuseli zbaběle utíkat z civilizace, kde naše šance na to že se budeme mít dobře bude umělou inteligencí eliminována. Cesta je jenom v tom že dojde k eliminování degenerace a přelidnění, zavedeme globálně každoroční testování lidí od 2 let do smrti, na to, jak jsou kvalitní a hodnotní, nekvalitní a nehodnotné jedince optimálně eliminujeme tak aby zde už nikde nebyla degenerace a přelidnění pro nikoho nebudou výjimky a imunita!

Degenerace a přelidnění je příčinou toho že zde jsou problémy na které není řešení, zájem celku je nad zájmem jednice, nejsme tak bohatí abychom mohli zalévat plevel a krmit parazity! Za posledních 200 let se počet lidí na světě zdesetinásobil, to logicky vede k tomu, že je dneska na světě lidí jako sraček, a tak zde je logicky pandemie Covid-19 co lidi po milionech rychle globálně eliminuje.

Podívejme se do přírody zde přirozená kontrola, která eliminuje vše, co je evolučně vadné, jak si to zde každý udělá takové to on zde i má a nikdo to nepovažuje za chybu. V přírodě platí jenom praxe a teorie zde neplatí a nikdo na teorie nevěří, vše je o příčinách a následcích, pokud jsou rodiče blázni tak i jejich děti budou blázny a následkem je globální blázinec ve kterém blázny zavíráme do vězení nebo do psychiatrické nemocnice.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 287 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑