Diskuze a otázky - Sebeláska je továrnou na peníze

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 09. 2022, 14:34:44 |

Sledoval jsem pohyb peněz na světě a dospěl jsem k tomu, že je to celé o sebelásce, stvořitelem naší kulturní civilizace je sebeláska, proto je zde dobrota žebrota! Bylo napsáno mnoho populárních knih o tom, jak se mít snadno a rychle velmi dobře, všechny knihy jsou jenom o sebelásce!

Často jsou objektivní informace o sebelásce násilně cenzurou a propagandou eliminované, protože je zde strach i toho, že by zde mohla být inflace sebelásky. Vše je zde jenom informace a program, realita, kterou pomocí smyslů vnímáme po celý život to je iluze v naší hlavě!

Smrt to je nahrazení starého řídícího systému za nový řídící systém, něco jako když jsem v počítači nahradil nekvalitní Windows za kvalitní Linux, vše je zde dočasným evolučním procesem! Odpověď na základní otázku vesmíru a života zní, pravda je relativní!

Neustále slyšíte to, že je něco pravda a něco je lež, je to jenom snaha s vámi chytře manipulovat, protože pokrytecký manipulátor je plný sebelásky. Elity, co nám všude násilně vládnou, jsou chytré jako Šalamounovou hovno!

Není potřeba aby vláda vyhlašovala mediálně nouzový stav, když lidi a organizace jsou už velmi dlouho ve veliké nouzi! To je jako by vláda vyhlašovala to, že zde už brzo bude nový rok! Podívejme se do minulosti lidí a organizací, neustále zde bylo mnoho problémů, a tak lidi měli logicky natolik blbou náladu, že to řešili konzumací alkoholických nápojů nebo násilím. Ano, nouzový stav je zde už od upálení Jana Husa.

Pomoc, nemáme vládu, ale profesionální ústavní zřízence. A já pod dohledem statných vládních ošetřovatelů den po dni pomaličku ale jistě psychicky umírám. Už se bojím ráno otevřít oči, aby to nebylo moc nahlas. Když u snídaně mlasknu jsem nevychovaný, když nemlasknu čelím křivému obvinění, že mi nechutná a jsem opět nevychovaný a nevděčný k tomu.

Neuklízím, prach utírám jen tam, kam dosáhnu. Nevětrám, protože na okenní kliku nedosáhnu. To není vláda, to je ústavní komando, jednotka rychlého nasazení, která se objeví vždy přesně tam kde jsem já a bez milosti tvrdě zasáhne. Kam se hnu, všechno špatně, do koberce dělám díry, na podlaze nechávám rýhy.

Pořád se courám, ničemu nerozumím, ničeho si nevážím, všechno ničím. Věčná škoda, že nemáme rodinný barák prošpikovaný zdymadly, kterými by můj ubohý osud jedináčka proplouval beze škod. A zaplať pán bůh, že všichni politici nejsou věrnými příznivci pitomého televizního zpravodajství o pandemii.

Po zpravodajství o pandemii a vyhlášení nouzového stavu, by mě jistě po zbytek života udržovali vládnoucí politici nejraději v narkóze v nemocnici. Politici moji moudří, nejmoudřejší. Jestli na světě někdy opravdu bylo nějaké Šalamounovo hovno, tak vládnoucí politici ho dozajista našli a snědli.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 101 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑