Diskuze a otázky - Rozumí politici ekonomice?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 04. 2019, 08:41:17 |

Jednoduchou ukázkou ekonomiky je počet sebevražd, je u nás velmi vysoký počet sebevražd a příčinou je to že naši politici nerozumění ekonomice, z díla spatříme tvůrce. Ekonomika je o tom jistě vědět, do čeho investovat a na čem šetřit, každá chyba zvětšuje náš státní dluh.
Naši politici nejsou psychicky zdraví a nejlepší by bylo je léčit v psychiatrické nemocnici, pokud blázen vede blázny, jistě je dovede do ekonomického blázince. Ideálním řešením je nahradit všechny státní zaměstnance za počítače a stroje, vše jde dneska automatizovat a optimalizovat, robot prezident bude vyznamenávat roboty.
Když škrtat náklady tak musíme začít nahoře od prezidenta a ministrů, nejsou státní zaměstnanci tak zde nejsou ani jejich amatérské chyby. Ryba smrdí od hlavy, hlavou zde jsou ti, co mají k dispozici sekretářku a řidiče. Do čeho investovat a na čem šetřit o tom je realita, je to o tom čemu dáme protekci, naše budoucnost je o pochopení toho jak funguje protekce, nemůžeme dávat protekci tomu, co nemá zde žádnou koncepci, to je jako zalévat plevel.
Z dálky mnohé vytváří iluzi toho, že to má správnou ekonomickou a sociální koncepci, a slibuje nám to zázraky po smrti nebo po politických volbách, jenže jde o podraz, zázraky se nekonají, sliby se slibují a blázni se radují. Není třeba vymýšlet to, co je už dávno vymyšleno, místo socialismu a kapitalismu zde bude recyklatismus, vše co zde bude zbytečné to se bude recyklovat, jsi ekonomický příživník, tak tě budeme recyklovat, je to auto staré, tak jej budeme recyklovat, je ta stará ideologie zde zbytečná, tak jí budeme recyklovat.
Maminka v porodnici se ptá a kde je moje dítě? Vaše dítě bylo geneticky vadné a tak bylo recyklované, proto jsme vás sterilizovali, abyste už neměla problémy s těhotenstvím. Zavedou se globálně měsíční kontroly zdraví lidí od narození do smrti, ten kdo bude vadný tělesně nebo psychicky, ten se bude optimálně recyklovat, nebude zde možná imunita ani výjimky. Zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti na baterky a tak je i dostanou, to je optimální ekonomická a politická koncepce.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 410 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 04. 2019, 19:27:57

> skandian
Souhlasím

uživatel eliminován | 14. 04. 2019, 14:34:01

politici ne, většinou se jedná o lidi, kteří celý život jsou jen v politice a neprošli si žádnou praxí v "pracovním procesu". Proto si važme lidí, kteří byli a jsou úspěšní ve svých firmách.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

ekonomikapolitikblázenpočetsebevraždachybadluhukázkanemocnicedílořešenízdravítvůrcepříčinablázinec

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑