Diskuze a otázky - Proč už nevěříme na politiku a náboženství?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 12. 2019, 05:56:16 |

Nebude to trvat dlouho a místo náboženství a politiky zde bude reklama, každý idealismus stejně jenom klame lidi pomocí dezinformací o tom že po smrti nebo po volbách bude chudákům lépe, jenže lépe je vždy jenom těm co jsou nahoře. Realita to jsou dočasné nádoby ve kterých vše řídí organizace, vše v nás a okolo nás je pod vlivem organizace, svoboda a rovnost je iluze.

Každá organizace funguje podle principu moje hra a moje pravidla, porušíš pravidla a tak jsi potrestán, neporušuješ pravidla tak jsi odměněn. Pravidla vytvářejí pravidelnost a tak zde jsou jistoty a výhody pro ty co jsou nahoře, pro ty co jsou dole jsou nejistoty a nevýhody, následkem jsou kariéristické závody a vyhrávají ti co mají protekci kterou si nezaslouží.

Každá dogmatická totalita potřebuje cenzuru a tajné agenty, následkem je veliká konzumace piva a cigaret, takto se z lidí stávají hříšníci co žijí v očistci a není jim pomoci. Svět k lepšímu nezmění náboženství nebo politika, svět k lepšímu změní jenom nové vynálezy a nové patenty, s příchodem telefonů a internetu už není možné lidem snadno vymývat mozek dezinformacemi.

Začíná docházet k tomu že lidi nevěří na politiku a náboženství a věří jenom tomu co si na internetu ověří. Stvořitelem vesmíru a života je organizace, bez organizace je zde jenom chaos. Skončí doba ve které lidské stádo následovalo pastýře, každý bude sám sobě pastýřem a jak si to každý udělá takové to i on zde bude mít, hromadění hmotných hodnot skončí a budeme hromadit nehmotné hodnoty, jako jsou informace a programy.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 813 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

jupitehans

jupitehans | 13. 12. 2019, 09:38:10 | více příspěvků | napsat uživateli

proč? no bo proto!1423!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

organizacenáboženstvípravidlorovnostchudákiluzeklammístovolbaidealismusčlověkrealitapomochrasvobodaříďadezinformacereklamaprincipnádobasmrtvliv

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑