Diskuze a otázky - Proč práce příživníkům smrdí?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 10:29:12 |

Neustále v EU narůstá počet příživníků, kterým dělnická práce smrdí, nejde o nový problém, už v Bibli je na začátku napsáno to, že dělnická práce je pro lidi trestem za jejich chyby.
Nikdo nechce dělat skladníka v Amazonu protože je zde ekonomickým otrokem, bez vyhlídek na lepší ekonomickou budoucnost, každý by chtěl dělat senátora nebo poslance, jde o místa pro profesionální příživníky, Romové to jsou amatérští příživníci. Statisticky je v EU 86% lidí příživníky a jejich hostiteli je 14% dělníků, co za mnoho práce dostanou málo peněz.
Optimalizace a automatizace eliminovala pracovní místa pro dělníky a tím se z lidí stali příživníci, kterým dělnická práce smrdí. Nebude to trvat dlouho a GVKB robot prezident bude v EU vyznamenávat roboty, lidi se odsunou do rezervace, aby v EU nebyli s lidmi problémy, roboti se postarají o lidi v rezervaci a zabrání lidem rezervaci opustit.
Statistici zjistili to, že v EU by bylo možné polovinu míst pro vysokoškoláky zrušit, díky optimalizaci a automatizaci, otázkou je, co uděláme v EU s tak velikým počtem nezaměstnaných vysokoškoláků, kterým dělnická práce za málo peněz smrdí?
Tvrzení že kdo chce, ten si práci jako vysokoškolák v EU najde, už dávno neplatí! Nejvíce míst pro vysokoškoláky by mohl zrušit každý stát v EU, každý stát v EU by mohl propustit bez problémů díky optimalizaci a automatizaci 70% státních zaměstnanců, co by dělal takový starý senátor, který by najednou byl chudý, nejspíše by spáchal v depresi sebevraždu. Zaostalý stát je jako zaostalá stránka Zpovědnice, komu není rady tomu není pomoci, vyspělý stát je jako GVKB stránka.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 314 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑