Diskuze a otázky - Proč opice pracují?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 02. 2020, 13:31:47 |

!1394!
Milé děti není to ten nejsilnější a nejchytřejší kdo evolučně přežije, ale přežije ten kdo se dokáže nejlépe přizpůsobit složité situaci a tak se z něj stane geniální příživník. Z díla poznáme jistě kdo je a kdo není příživník, tam kde je mnoho příživníků tam je špinavá namáhavá práce trestem pro ty co se nedokázali přizpůsobit. Rozděluji cizí lidi na úspěšné příživníky a neúspěšně příživníky, úspěšný příživník má sekretářku a služebního řidiče, neúspěšný příživník nemá zaměstnání a žije ze sociálních dávek nebo je ve vězení.
!905!
Naše konzumní kultura má základy v příživnictví, protože dobrota je žebrota, války a ekonomické krize v nahotě odhalují realitu ve které příživník pronásleduje příživníky. S příživnictvím logicky přichází protekce, díky které je snadné být příživníkem, logicky je zde otázka a co s tím uděláme?
!905!
Nová doba nám nabízí geniální řešení tohoto problému, nahradíme příživníky za umělou inteligenci a roboty, autonomní inteligentní robot na akumulátory bude vyznamenávat jako prezident roboty, v továrnách budou roboti vyrábět roboty, lidi globálně skončí v rezervaci mimo civilizaci, nejsou příživníci tak nejsou s nimi ani problémy, lidi se nedokázali evolučně přizpůsobit a tak evolučně zde už brzo skončí, poslední malá skupina lidí skončí v poslední zoologické zahradě v pavilonu opic a na cedulce bude napsáno PRACUJÍCÍ OPICE.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 280 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑