Diskuze a otázky - Proč naivně toužíme často po zázracích?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2021, 18:11:18 |

Přijmout skutečnost která nám říká nemáš šanci uspět je velmi depresivní, jsme jenom loutky a naše naděje na to že budeme vždy ve všem úspěšní je minimální, nakonec to skončí tím, že se spokojíme s náhražkami, které nám dávají dočasné iluze. Naše schopnosti a možnosti jsou limitované mnohým a překonat tyto limity to je mimo naše možnosti, můžeme získat jenom to na co máme možnosti, takový je život, nevěřte tomu, co jste si osobně neověřili v praxi, je zde všude veliká snaha z vás udělat hlupáka promocí propagandy a reklamy od narození do smrti.

Války v nahotě odhalují to, že je zde přelidnění a degenerace, dobře se staráme jenom o to, co potřebujeme a je nám to vzácné, a tak to má pro nás velikou hodnotu. Mediálně už dlouhou dobu se hovoří o pandemii, jak je nám nebezpečná a že musíme udělat vše pro to abychom se před pandemií optimálně ochránili, zamlčuje se lidem ale to, že pandemie napadá jenom těžce nemocné lidi a zdravým lidem neublíží, proč je vlastně zde tolik těžce nemocných lidí, nad tím je se třeba zamyslet?

Civilizace se stala velikou nemocnicí díky přelidnění a degeneraci, ve které je léčení lidí velikým obchodem, který přináší veliké zisky; státu, podnikatelům, obchodníkům atd. a tím je zde začarovaný kruh, ze kterého nedokážeme uniknout. Je mnoho způsobů, jak se léčit a vyléčit bez léků a lékaře, jenže tyto způsoby nepřinášejí nikomu veliké zisky, a tak je zde snaha tyto přirozené způsoby léčení prohlásit mediálně za amatérské a chybné.

Celý konzumní systém je založen na tom, jak udělat z lidí loutky na dálkové ovládání, statisticky jedno procento lidí na světě ovládá díky výhodám a protekci ostatní lidi, nadbytek pro ty, co zde mají výhody a protekci je založen na nedostatku pro ty co nemají výhody a protekci, je naivní věřit tomu že díky politikům nám bude po volbám líp, líp je jenom těm, co jsme zvolili, a tak oni získali vysoké státní funkce.

Velikým globálním problémem je vše, co je společné, ze společného se snadno bere a těžko se do společného dává, je to starý klasický ekonomický problém, o kterém se mediálně nehovoří, protože naše ekonomika a politika je založená na tom že je zde vše společné! Socialismus sice zde už skončil ale i v kapitalismu je pořád mnohé společné, a to umožňuje že ti co mají protekci a výhody na společném parazitují a nikdo jim v tom nedokáže optimálně zabránit, protože oni určují pravidla hry tak aby se měli dobře.
!12!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 245 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑