Diskuze a otázky - Proč je ombudsman v Brně?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 10:17:33 |

http://ombudsman-prague.blogspot.com/
Pokud jsme s něčím nespokojeni tak si většinou stěžujeme a snažíme se problém vyřešit.
Žijeme v centralizované byrokratické společnosti a mnohdy nejsme s mnohým zde spokojeni, protože společnost od nás mnoho požaduje a málo se o nás stará.
Kdysi lidi chodili za kouzelníkem nebo šamanem a on se jim snažil pomoci, v moderní době jsou zde byrokrati a oni jsou zde od toho, aby naše stížnosti řešili v rámci svých možností, bohužel možnosti těchto státních nebo podnikových byrokratů jsou dosti malé a tak nám mohou pomoci jenom s maličkostmi.
Centralizace je zdrojem mnoha problémů, ti co jsou v centru, se mají dobře a ti co jsou na okraji, se mají zle a tak si stěžují na to, že se mají zle, jejich stížnosti ale končí v koši.
Lidově se říká, co je dovoleno Bohu, to je zapovězeno volu, centralizovaná společnost je zde díky přelidnění, protože jenom díky centralizaci lze v přelidněné společnosti udržet stabilitu a normalitu.
Vše zde jsou jenom logické a fyzikální systémy, základem všech systémů je to, aby něčemu správně sloužili, to co přestane správně sloužit, brzo zanikne.
Proč tedy centrální byrokracie neslouží správně lidem a oni si musí chodit stěžovat, nebo nadávají na politiku v hospodě?
Zásadní problém je v tom že centrální byrokracie má monopol a tak nemusí bojovat o zisk a moc tak jako musí bojovat ti, co soukromě podnikají.
To co nebojuje, pochopitelně degeneruje a o tom to je, evoluce má základ v boji, díky boji je zde život a naše lidská kultura.
Jediný způsob jak to vše zde rychle a levně změnit je v tom že se odeberou děti absolutně všem matkám na světě, hned po narození a umístí se do výchovného světového centra a zde budou až do věku svojí plnoletosti tedy do 18 let.
Rodiče budou mít zakázaný přístup do tohoto centra a nebudou moci svoje děti kontaktovat ani je nějak podporovat.
Dětem se zde poskytne správná profesionální péče a děti zde budou mít dostatek všeho, co budou potřebovat a milovat.
V současnosti je celosvětově péče o děti na nízkém stupni a mnohde se lidé lépe starají o svého psa, než se jinde rodiče starají o svoje děti.
Náklady pochopitelně ponesou rodiče a stát jim z výplaty pravidelně strhne alimenty na jejich děti, výše alimentů bude odvozena od celoročního příjmu jedince a bude činit vždy, všude na světě 10% z čistého přijmu rodiny.
Mnozí namítnou, že je to kruté řešení, jež je fanatické a sprosté, ano mají pravdu, jenže lepší řešení daného stavu není.
Ostatně není to nic nového, podívejte se na včely, zde se tento systém aplikuje a vše zde dokonale funguje, příroda je v mnohém zde mnohem dále a moudrý se poučí rád od přírody.
Vše zde je o správném nastavení, pokud jsou lidé špatně nastavení díky špatné výchově v rodině a ve škole, tak podle toho i vypadá společnost ve které existují, v takové společnosti jsou drogy, mafie, terorismus, vydírání, prostituce, atd.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 1544 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:26

nechce se mi to cist !811!a proto,ze Brno je nej !967!

uživatel eliminován | 1. 01. 1970, 01:20:26

smaž se už konečně

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 10:19:26

moc dlouhe strc si to nekam!967!

uživatel eliminován | 15. 11. 2008, 10:18:57

Ombudsman je mimosoudní kontrolní úřad,
který je státem pověřen k řešení stížnosti jednotlivců
na jednání veřejné správy.

!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

společnostmožnostombudsmanproblémrámecbyrokratšamanmálostarávětšinamnohéčlověkdobapomocstížnostkouzelník

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑