Diskuze a otázky - Přetavíme zbraně na roboty?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 04. 2019, 09:25:02 |

!54!
Co vše je bezpečnostním rizikem? Pokud se k problému přiblížíme a nebudeme povrchní tak zjistíme, že největším bezpečnostním rizikem jsou chyby, lidi dělají chyby o tom to je. Podívejme se na silnice zde je neustále mnoho nehod a příčinou jsou lidské chyby, lidi rostou jako dříví v lese a tak nejsou vychovaní k tomu aby nedělali chyby, trestat lidi za to že dělají chyby to nic neřeší, je třeba se zaměřit na příčinu lidského chybování a svěřit výchovu lidí GVKB robotům.
Roboti v globálním výchovném táboře budou vychovávat jenom kvalitní děti a nekvalitní děti se zde eliminují, nedostatek zaměstnanců se vyřeší nasazením robotům, skončí doba ve které zde bylo lidí jako sraček a lidi co byli nahoře z vysoka srali na ty, co byli dole, robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi zde budou jenom na podřadné práce za minimální mzdy.
Nebudeme už potřebovat bezpečnostní prověrky, protože ten kdo bude pracovat jako pomocná síla, ten nepotřebuje bezpečnostní prověrky, on nebude už bezpečnostním rizikem. Náboženství chce změnit charakterově člověka, politika chce změnit charakterově společnost, informační GVKB technologie nahradí pyšné vysokoškoláky za pokorné roboty a tím bude dělnické třídě konečně líp, protože zde už nebude milion milionářů, co na nás egoisticky parazitují, díky výhodám a jistotám co zde mají.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 159 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑