Diskuze a otázky - Posolstvo Boha svetu v roku 2006?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Besceler

Besceler | 14. 12. 2008, 15:56:44 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

KAŽDÝ HRIEŠNIK, KTORÝ NECHCE SPOZNAŤ MILOSRDENSTVO,SPOZNÁ MOJU SPRAVODLIVOSŤ;TEN ČAS JE BLÍZKO
Posolstvo Pána Ježiša - rok 2006:

Ja som Pokoj, Istota, Láska, Svetlo, Cesta, Život. Som Otec vás všetkých.
Som Spasiteľ, ktorý volá všetkých do bezpečného košiara.
Celý svet spozná moju božskú
silu, ktorá je veľká. Ten čas je blízko! Mnohí spoznajú moju svätú
spravodlivosť a Duch Svätý zmení na čas ľudské srdcia. Veru, hovorím,
mnohí prídu o svoje ľudské životy, mnohí uveria a budú sa mi klaňať, mnohí
sa stanú horlivými a svätými.
Rok, ktorý očakávate, bude nepokojný. Človek bude nenávidieť človeka, a
Boha bude človek odmietať ešte viac. Človek uverí klamstvu, odmietne
pravdu, prijme brutalitu, odmietne nežnosť a lásku. Nepokoj a chaos budú pre
človeka blízke, odmietne pokoj a harmóniu medzi ľuďmi. Budete sa klaňať
svetskému lesku a zlatu, ľudia sa budú vraždiť. V ľudských srdciach bude vo
veľkej miere prekvitať nepokoj, chamtivosť, lakomstvo, klamstvo, neláska,
vraždenie, okrádanie blížneho, podvody, nespravodlivosť, osočovanie,
smilstvá, cudzoložstvo a nečistota ľudských sŕdc! Ťažké hriechy sa budú
množiť. Mňa, vášho Boha a Spasiteľa ľudstva, odmietnete. O mojej svätej
Cirkvi budete hovoriť nečisto a klamstvá. Človeče, rúhať sa mi budeš a
ponižovať budeš mojich duchovných, mojich synov.Túžba po peniazoch bude príliš veľká. Mnohí vo svete budú kvôli bohatstvu
vraždiť, zapredajú svoje duše Zlému. Smilstvo bude ešte väčšie. Veľmi veľká
bude vo svete nečistota srdca.
Nastane nepokoj, choroby, hlad, vojna, povodne, suchá, zemetrasenia,
drahota, zúfalstvo. Človek bude žiť v strachu a v neistote. Moja spravodlivosť je svätá a už sa začala a bude pokračovať. Môj anjel
smrti sa vznáša nad svetom a čaká na môj súhlas. Veru, už zasiahol a mnohí,
mnohí z tých, čo odišli boli nepripravení, a tak odišli do večného zatratenia.
Veru, veru, človek sveta sa neponaučil a neberie vážne naše výzvy a
prosby. Kráča neustále cestou, ktorá je bahnistá a nakoniec toto bahno
ťažkých hriechov pohltí človeka nadobro.
Budem pokračovať v mojej spravodlivosti. Tá bude veľká.
Dokedy chceš, človeče sveta, urážať moje sväté Srdce, ktoré je plameňom
lásky!? Tento plameň lásky vylejem na celý svet. Tento plameň pohltí všetko
nečisté a poznačené hriechom. Tento plameň spáli všetko nečisté. Tí, čo žijú
v mojom svätom svetle a v láske a sú poznačení znakom života, budú
očistení a budú žiť v mojom Srdci. Veru, veru, hovorím vám - zostupujem vo
veľkej sláve. Chvejte sa svetské mocnosti, lebo budete súdené mojou svätou
spravodlivosťou.
Drahí moji, buďte neustále otvorení môjmu príchodu. Nech vás neprekvapí
nič, čo by vám mohlo byť na škodu vašej duše. Modlite sa a prijímajte moje
Telo a Krv.Amen.

reagovat

Nejlepší odpověď podle uživatelů

evzen-onegin

evzen-onegin | 15. 04. 2014, 22:43:51

Kde se ta poselství berou? S kým Bůh promlouval a sdělil mu to poselství? Činí tak každý rok, když tohle poselství bylo pro rok 2006? Problém katolíků bývá v tom, že rádi interpretují záměr a vůli Boha. Z toho pak bývají výpravy křižáků do Jeruzaléma, spolupráce Vatikánu s nacisty a podobné úlety. !62!

V diskuzi je 37 příspěvků a shlédlo ji 2616 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 01. 2019, 19:16:33

!12!!12!!12!!31!!12!!12!!12!

othon

othon | 28. 01. 2019, 18:37:07 | více příspěvků | napsat uživateli

Nebojte se! Je možné zlomit zlý osud i špatné záření hvězd!

V současnosti je dost rozšířeným, neblahým zvykem obracet se na různé věštce. Jde o spornou věc z několika důvodů. Třeba proto, že předpověď špatného osudu ještě vůbec neznamená, že vás zlý osud také postihne. Každý z nás je totiž pánem nad vlastním osudem až do takové míry, že ho dokáže změnit v pravý opak. A to dokonce i tehdy, kdyby mu nějaký věštec předpověděl blízké neštěstí.

A podobné je to také s astrologickými předpověďmi. Člověk je totiž za určitých okolností schopen překonat i objektivně negativní záření hvězd a odvrátit od sebe neštěstí, které bylo pro něj zapsáno ve hvězdách. A takto je to také s jinými věšteckými předpověďmi, protože každý z nás disponuje obrovskou silou, schopnou zlomit je. Žel, o této síle nevíme a nevyužíváme ji.

Podívejme se proto nyní na dva příběhy z různých historických období a poznejme, v čem spočívá výše zmíněná síla a jak ji lze vyžít.

První příběh:

Jistá žena byla u lékaře a ten jí diagnostikoval rakovinu, s prognózou dvou až tří let života. Když vyšla z ordinace byla v šoku a točil se s ní celý svět. Vyšla na ulici a kráčela po ní jako v nějakém špatném snu. A najednou se ocitla před dveřmi kostela. Vešla do něj a strávila v něm dvě hodiny. A když vyšla opět na ulici, s jistotou věděla, že nad nemocí zvítězí a bude žít.

Příběh druhý:

Za dávných časů onemocněl jistý židovský král. Dal si zavolat Hospodinova proroka a zeptal se ho, jestli se uzdraví, nebo zemře. Prorok mu řekl, že mu zbývají poslední tři dny života. Po jeho slovech se král obrátil ke zdi a modlil se:

"Pane, vím že jsem nežil správně. Vím, že jsem provedl mnoho špatného a býval jsem nespravedlivý. Vím, že jsem vždy poctivě nekráčel Tvými cestami a nežil podle Tvé Vůle.

Pane, kdybys mi ale daroval ještě několik let života, změnil bych to. A zároveň si nyní, před tváří smrti hluboko uvědomuji, kolik dobrého bych ještě mohl vykonat pro vlastní národ."

Prorok právě procházel nádvořím hradu a vycházel na ulici, když najednou v sobě jasně zaslechl Pánův hlas: "Obrať se a jdi za králem. Vyslechl jsem jeho modlitbu a dávám mu sedm let života".

Ano, čtete dobře! I kdyby vám samotný prorok Hospodinův předpověděl vaši smrt do tří dnů tak, jak je to zaznamenáno v Bibli, jste schopni to změnit! Je však ale samozřejmě nutné ujasnit si, za jakých okolností a jakým způsobem.

Zaprvé je třeba zdůraznit, že byly schválně uvedeny dva příběhy. Jeden z dávné minulosti a jeden ze současnosti, aby nám bylo jasné, že tyto věci stále fungují absolutně stejně, bez ohledu na staletí, nebo tisíciletí. A jak asi konkrétně to funguje, naznačuje příběh o židovském králi. No a něco velmi podobné musela po dobu dvou hodin, strávených v chrámu učinit také paní z našeho druhého příběhu ze současnosti.

Oč celkem konkrétně tu tedy jde?

Každý člověk kráčí svým životem určitou cestou. Cestou určité konkrétní, specifické hodnotové orientace. Pokud je jeho hodnotová orientace negativní, falešná a pokřivená, musí to dotyčného nevyhnutelně dříve, nebo později uvrhnout do neštěstí, do nemoci, nebo do jiných, vážných osobních problémů.

Nesprávná hodnotová orientace znamená podléhání nenávisti, závisti, chamtivosti, bezohlednosti, nespravedlnosti, nečestnosti, nemorálnosti, vnitřní nečistotě, lži, podvodu, bezduchému materialismu a mnoha jiným, podobným negativním vlastnostem. Pokud má někdo schopnost nahlížet do života a do osudu takového člověka, musí v něm nutně vidět blížící se neštěstí, nemoc, nebo i smrt, ke kterým dotyčný s jistotou směřuje svou vlastní, nesprávné nastavenou hodnotovou orientací.

Za dané situace musí být potom samozřejmě předpověď budoucnosti zcela logicky velmi negativní, a to ať už ve větším, nebo menším časovém horizontu. Život dotyčného totiž směřuje právě k tomuto cíli jako po ocelových kolejích.

Nicméně v momentě, kdy se dozví, jaký osud ho čeká, má dvě možnosti. Hodnotově, vnitřně i navenek setrvat na své nesprávné cestě a tím dojít k osudu, který byl předpovězen, čímž se proroctví naplní.

Druhá možnost spočívá v přesměrování výhybky ve formě hodnotového přeorientování se na mnohem pozitivnější dráhu. A tato okamžitá, zásadní a pozitivní změna životního směrování musí mít okamžitě také radikálně odlišné, konečné důsledky. Důsledky, samozřejmě mnohem pozitivnější, což znamená, že původní negativní předpověď se nenaplní.

Je to celé přesně tak, jako když vlak, jedoucí do záhuby, přehodí na své cestě výhybku, čímž změní směr a záhubě se vyhne. Jakkoliv špatná věštba se pak stává bezpředmětnou a nevyplní se.

Znamená to tedy, že žádný špatný osud, žádné vyzařování hvězd, ani žádné negativní věštby nemají nad člověkem moc, pokud sebere jejich varování vážně a zásadním způsobem změní svou dosavadní hodnotovou orientaci, která ho vede do neštěstí. Pokud ji ale nezmění, negativní proroctví bude pravdivé a vyplní se.

Vraťme se však ještě k oběma našim příběhům, ale zejména k tomu o židovském králi a ukažme si, v čem se skrývá nejzásadnější klíčový moment předpokladu vítězství nad jakoukoli negativní prognózou, věštbou, nebo proroctvím.

Onen klíčový moment spočívá ve spojení vůle člověka s Vůlí Stvořitele! V odhodlaní člověka žít a řídit se Vůlí Nejvyššího, protože dosavadní život podle jeho vlastní vůle ho přivedl na pokraj neštěstí.

Neboť Vůle Pána, která byla lidem zprostředkována ve formě Mojžíšova Desatera a Ježíšova učení jim ukazuje cestu dobra. Ukazuje jim cestu pozitivní hodnotové životní orientace, která nemůže nikoho, kdo po ní kráčí, přivést k ničemu jinému, než k míru, štěstí a k dobrému osudu. Vůli Nejvyššího, jasně definovanou do srozumitelné podoby pro novodobého člověka můžeme najít také v Poselství Grálu.

No a výše zmíněný židovský král, nebo paní ze současnosti nemocná na rakovinu, dokázali uskutečnit takovou zásadní proměnu vlastní hodnotové orientace, spočívající v odvrácení se od svých dosavadních falešných cest a v odhodlání žít po novém. V odhodláni ztotožnit svou vlastní vůli s Vůlí Nejvyššího a s jeho požadavky vůči všem lidským bytostem, které jsou obsaženy v Desateru a v Ježíšově učení. Takto dokázali změnit svůj osud.

No a tímto způsobem je každý z nás schopen změnit svůj vlastní osud. Tímto způsobem je lidstvo schopno změnit osud vlastní civilizace, která se v současnosti řítí do záhuby po železných kolejích nesprávné hodnotové orientace. Záhubu lidstvu předpověděli nespočetné prastaré i novější proroctví. A tato proroctví se budou muset nevyhnutelně vyplnit, pokud lidé nezmění své nesprávné, špatné a falešné hodnotové směřování.

Záleží jen na nás, a dá se říci, že na každém jednotlivci, zda se negativní proroctví vyplní, nebo ne. Pokud vše půjde tak, jako dosud, naplní se určitě!

Pokud ale chceme, aby se osud naší civilizace změnil, musíme nutně změnit směr své cesty, a to zásadní změnou naší základní hodnotové orientace, protože jedině tímto způsobem změníme také charakter cílové stanice, ke které nakonec dojdeme. Jedině takto se můžeme vyhnout neštěstí, katastrofě a tragédii nevídaných rozměrů.

http://kusvetlu.blog.cz/ ve spolupráci s M.Š

uživatel eliminován | 22. 04. 2014, 22:13:15

> radegast321 ne obrátit, ale odvrátit, to znamená, že ho nevnímali

EL.pH

EL.pH | 22. 04. 2014, 17:21:45 | více příspěvků | napsat uživateli

Asi tak jako ses ty odvrátil od všudypřítomné české gramatiky, peťo. Nebylo to vůbec těžký, viď? !406!

radegast321

radegast321 | 22. 04. 2014, 17:14:02 | více příspěvků | napsat uživateli

zajímavé že se tvrdí že se lidé odvrátili od boha ale jak se mohly odvrátit když je prý všudypřítomný?

evzen-onegin

evzen-onegin | 21. 04. 2014, 22:07:32 | více příspěvků | napsat uživateli

> Duff35
už tě kvůli víře někdo vyhodil z práce? Nebyl ten důvodem spíš lenost, nebo volšový ruce?!439!

uživatel eliminován | 21. 04. 2014, 08:38:01

> Duff35
No, ono hlavně jde o to, že v zaměstnání toto nesmíš dělat pokud to není v souladu s tím, co po tobě žádá zaměstnavatel. !5!

Duff35

Duff35 | 21. 04. 2014, 00:39:01 | více příspěvků | napsat uživateli

Pokud si někdo myslí, že může vyprávět evangelium Čechům v práci a projde mu to, tak je na omylu. Budete ponižováni, znevýhodnováni, pomlouváni. Vím o čem mluvím, protože jsem si něčím takovým prošel. Nelze totiž sloužit dvěma pánům. Nemůže sloužit Bohu i majetku, neboť jednoho bude milovat a druhého nenávidět. Miluje-li kdo svou matku a svého otce více nežli mne, není mě hoden, řekl Ježíš.

evzen-onegin

evzen-onegin | 19. 04. 2014, 21:31:37 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
občas si šťouchnu, ale žádná velká sláva to teda není!62!

uživatel eliminován | 18. 04. 2014, 23:37:56

> evzen-onegin hraješ kulečníkovou ligu?!1!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 23:54:55 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
šťouchání mi tedy chybí !478!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 23:45:54

> evzen-onegin já vím, ale šťournout musím, sakra, vždyť vím, že ti to chybí!54!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 23:45:03 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
hele, podejme si ruce a nebudeme o tom víc mluvit. Dyť víš, že jsem ješita ješitnej.!1301!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 23:42:09

> evzen-onegin jenže tys to pojal jako formu trestu, tyhle naše akce byly fakt z dobré vůle!920! No vidíš, a jsi zase na Zemi !1351!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 23:36:29 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
takže má informace o klášterech může být celkem pravdivá, ne? Proč já mám kurva dycky pravdu? !439!!1350!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 23:26:22

> evzen-onegin ale abychom se vrátili trošku k tématu, tak u nás opravdu existovaly takový akce "přepisování Bible". Je pravda, že když se něco přepisuje, tak se to nejlíp zapamatuje

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 23:19:35 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
to býval můj sen, ale už bych to dělat nechtěl. Raději nevědět,co všechno se tam vyskytuje a tak. Brrr !1274!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 23:14:53

> evzen-onegin možnás měl jít na gynekologa, pak by tě ta práce pořádně začala srát!616!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 23:12:02 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
nebo moc. Při tom opisování jsem na to dostával teprve chuť!1274!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 22:56:48

> evzen-onegin tak to bylo málo!1252!

evzen-onegin

evzen-onegin | 17. 04. 2014, 22:47:30 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
já psal 100x "Nebudu nikdy sahat spolužačkám na bubáka". No a sahám vám na něj furt !1350!

uživatel eliminován | 17. 04. 2014, 17:27:49

> evzen-onegin jo to je, já si zas pamatuju ze školy, že nemám dělat různý věci - psala jsem je taky stokrát, funguje to!984!

evzen-onegin

evzen-onegin | 15. 04. 2014, 23:10:01 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
prý ano.Šlo o to, že to byla řehole, navíc tím znovu opakovali text Bible a zamýšleli se nad ním. Zdá se mi to logické.!62!

uživatel eliminován | 15. 04. 2014, 23:04:56

> evzen-onegin to snad není trest!898!

evzen-onegin

evzen-onegin | 15. 04. 2014, 22:58:44 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
tu opisovali jiní pašáci. V klášterech to prý býval trest pro mnichy za neposlušnost. Samozřejmě za středověku, dneska jsou jiné tresty !529!

uživatel eliminován | 15. 04. 2014, 22:46:15

ten snad opsal celou Bibli!898!

evzen-onegin

evzen-onegin | 15. 04. 2014, 22:43:51 | více příspěvků | napsat uživateli

Kde se ta poselství berou? S kým Bůh promlouval a sdělil mu to poselství? Činí tak každý rok, když tohle poselství bylo pro rok 2006? Problém katolíků bývá v tom, že rádi interpretují záměr a vůli Boha. Z toho pak bývají výpravy křižáků do Jeruzaléma, spolupráce Vatikánu s nacisty a podobné úlety. !62!

Mercz

Mercz | 14. 04. 2014, 21:53:12 | více příspěvků | napsat uživateli

Si zajebal, tomu ver, ty kokot :)

radegast321

radegast321 | 14. 04. 2014, 20:55:05 | více příspěvků | napsat uživateli

existenci boha nejde vyvrátit a ani nejde dokázat že neexistuje

smilan4

smilan4 | 14. 04. 2014, 16:12:39 | více příspěvků | napsat uživateli

O cestě k lepší budoucnosti

V dnešní hektické době je někdy velmi důležité najít si alespoň chvilku času a zamyslet se, kam všechno kolem nás vlastně směřuje. Ať už ono všudypřítomné přepjaté pracovní úsilí, nebo i život sám. A právě závažnost následujících řádků by měla být podnětem k takovému hlubšímu zamyšlení, podnětem určeným všem lidem, kteří se již nechtějí nadále nevědomě a bezmyšlenkovitě hnát kamsi do neznáma.

Vzestup a pád! Dva pojmy, od dávnověku až po současnost neodlučitelné spojeny s historií lidstva! Starověký Egypt, řecká civilizace, římská říše, fašismus, komunismus a množství jiných příkladů. Vzestup a dříve či později, se železnou jistotou pád!

A tak i v dnešní době usilovně a za mnohého osobního i celospolečenského strádání budujeme systém, který je v historickém kontextu vývoje lidské civilizace mnohými považován za nejdokonalejší. Je to ale skutečně pravda? Jsou principy, o které se opíráme natolik samy v sobě zdravými a životaschopnými, abychom mohli bez obav vyloučit osud, jaký postihl všechny dosavadní snahy lidstva po dokonalém uspořádání společenských poměrů? Je patrná alespoň jistá míra zdravé životaschopnosti, ať už v oblasti ekonomiky, v oblasti vzájemných vztahů mezi lidmi, mezi národy, nebo ve vztahu k přírodě, která by opravdu mohla zaručit trvale udržitelný rozvoj? Žel hluboce zvážena a upřímná odpověď nebude jistě příliš povzbudivá.

Pouze slepý a od reálného života zcela odtržen člověk si totiž nemůže nevšimnout nadmíru negativity, valící se na nás v každodenním životě ze všech stran. Neustálý stres a tlak ekonomických ukazatelů, dychtivá honba po zisku za jakoukoliv cenu, vyhrocená touha po sebeuplatnění a užívání života, rozvrat vztahů v rodinách, v přátelstvích i v zaměstnání, násilí, nemravnost a zoufalství, mající podobu závislosti na alkoholu, či drogách a mnoho, mnoho jiného! Žel až příliš očividná přítomnost těchto negativ, kterými je současná společnost beznadějně přerostlá musí vyvést z omylu každého, kdo by snad chtěl předpokládat, že právě stávající systém bude první světlou výjimkou v dějinách lidské civilizace, která neskončí pádem!

V uvědomění si této skutečnosti je neobyčejně smutné pozorovat nynější, velké celonárodní úsilí, úzce ohraničené pouze touhou po materiálním blahobytu a růstu, úsilí, které vzhledem k množství zla, pevně zakořeněného do struktury společnosti ničím výrazně nepřevyšuje standard všech dosavadních snah lidstva a proto i směřuje ke stejnému osudu. Se zdravou mírou odpovědnosti vůči vlastní budoucnosti by proto mělo být prvořadým zájmem každého jednotlivce i celého národa úsilí o poznání příčin, které tento historický, pravidelně se opakující jev způsobují, jako i snaha o hledání cesty skutečného, reálné udržitelného rozvoje.

Je ale paradoxní, že správná cesta zdravého vývoje byla lidstvu ukázána už dávno! Je to cesta poznání, pochopení a respektování Zákonů universa! Zákonů, které byly činnými při vzniku vesmíru, trvale ho udržují a budou plně funkčními i dávno po zániku naší planety. Tyto Zákony nezahrnují pouze oblast fyzického světa, ale stejně i oblast mezilidských vztahů i nejvnitřnější svět individuálního, osobního myšlení a cítění.

Žel lidé, domnívajíce se, že oni jsou těmi nejmoudřejšími a proto ignorujíc všechny tyto skutečnosti hledali vždy své vlastní cesty, vlastní zákony a vlastní vize optimálního vývoje. A tak zcela logicky, nezahrnující do svých úvahách principy trvalého charakteru, nesly v sobě všechny jejich dosavadní snahy už od začátku pečeť nestálosti a dočasnosti. Zatímco však zákony lidské nebudou totožnými se Zákony univerza, nedojde, protože prostě ani nemůže dojít k zahájení trvalého a bezpečného vývoje, schopného přivodit štěstí, mír a spokojenost obyvatelstva. Proto by určitě stálo za námahu opravdu vážně osobní i celospolečenské úsilí o pochopení a cílené využití zmíněných vyšších, trvalých principů. Stálo by za námahu jejich pochopení a následné využití v ekonomice, hospodářství, politice, zákonodárství, zdravotnictví, školství a všech ostatních oblastech života společnosti.

Protože pokud necháme i nadále běžet vše bez změny, dospěje to zaručeně tam, kam vždy dosud - k pádu! Stále však máme ještě čas k zamyšlení ak potřebné reformě! Pokud ho ale promarníme, nemůžeme očekávat nic jiného, ​​než dramatický vývoj událostí směrem k národní a celosvětové krizi. A následky takové krize by mohly být v našem 21. století nepředstavitelné!

Z tohoto důvodu byl angažovanými jednotlivci, znalými všech těchto závažných skutečností sestavený materiál s názvem " Zákony pro život na zemi ", určený k pomoci lidem současné doby. Obsahuje ucelený výklad principů, jejichž začleněním do všech oblastí života společnosti může být dosaženo soulad se Zákony univerza a zahájeno budování dokonalejšího, trvale a bezpečně se vyvíjejícího společenského systému.

V zmíněném materiále se hovoří o způsobu myšlení a jednání lidí, který se musí opírat o znalost a respektování vyšších zákonitostí, má-li být člověk ve svém životě skutečně úspěšný a jestliže chce, aby se mu jeho dílo dařilo. Pokud totiž tyto vyšší zákonitosti nebude znát a nebude respektovat, vznikne z toho právě takový zmatek, chaos a úpadek, jaký prožíváme dnes. Záleží však pouze na nás, zda jsme ochotni tuto pomocnou ruku akceptovat, nebo ne. Zda jsme ochotni alespoň hlubšího zamyšlení se, nebo i případného vyvození důsledků pro naše další jednání - v zaměstnání či v osobním životě.

Třeba si totiž uvědomit, že všechny naše rozhodnutí jsou nezbytně spojeny s odpovědností! Odpovědností za sebe, za své nejbližší okolí i za budoucnost našich vlastních dětí! Popřejme si tedy, aby se každý z nás dokázal v tomto zásadním, přelomovém období rozhodnout správně a aby pak zákonitý zpětný dopad důsledků jeho rozhodnutí na něj samotného mohl být pouze dobrý a příznivý. Takovým však může být jedině tehdy, pokud své myšlení, cítění a jednání dokáže postavit do souladu se Zákony univerza.

http://kusvetlu.blog.cz/ v spolupráci s M.Š.

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

mojusómačasmnohírokspoznáktorýspravodlivosťživotľudskévšetkýchposolstvosvětktoráotecbožskúláskamilosrdenstvopokojspasiteľbudúsvätýsvätúcestaistotabůhsrdciaježišaspoznaťspoznajúklaňaťkošiaraprídupánhriešnikveľkásvětloduchuveria

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑