Diskuze a otázky - Populistická politika?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 09. 2021, 13:32:06 |

Populární zboží jde dobře na odbyt, a o tom je populistická politika která z nás dělá pitomce pomocí mediálního vymývání mozků pomocí reklamy. Sliby se před volbami slibují a jenom hlupáci se krátkou dobu radují, než jim dojde, že zase někdo podrazil. Moc je pro kariéristické egoisty návykovou drogou, kde je zakopaný pes? Vše je parazitování, nadbytek pro ty, co jsou díky protekci nahoře, je možný díky tomu že ti, co jsou dole mají nedostatek. Jakmile se společnost rozdělila na kasty a třídy tak následkem bylo otroctví které procházelo evolučním vývojem, prvními otroky byli váleční zajatci a s otroky se jednalo zle, protože otroků byl nadbytek, a tak neměli pro mocné a bohaté otrokáře žádnou hodnotu.

Otroci ze zoufalství páchali často sebevraždy, a tak vzniklo pokrytecké náboženství které se snažilo o to, aby brali otroci svoje otroctví jako osud, se kterým se musí smířit. Tam kde si lidi nejsou rovní tam je i otroctví, peníze a stát umožnili to, že otrokáři zotročují otroky ekonomicky a politicky, jakýkoli odpor proti otroctví je marný, pokud nezačneme konečně s nahrazováním elity za umělou inteligenci a roboty, robot prezident bude vyznamenávat roboty, zavede se globální přídělový čipový systém na zboží a služby zruší se soukromé vlastnictví a peníze, místo jmen a titulů bude mít každý jenom globální číslo, vše bude globálně řídit jenom umělá inteligence.

Aby společnost nemusela živit lidi co jsou líní a hloupí tak se lidi budou globálně v nemocnici každý rok od narození do smrti testovat, a nekvalitní a staří jednici se budou v krematoriu eliminovat pro nikoho nebudou výjimky a imunita, nedostatek lidských zaměstnanců se vyřeší pomocí autonomních inteligentních robotů na akumulátory. Lidem se globálně zakáže vstup do měst a lidi budou existovat už jenom na vesnicích a farmách. Pevným bodem nové ideologie bude kontrola která eliminuje vše co je; nekvalitní, zbytečné, chybné, zastaralé, ubohé, zbytečné atd. pevnost řetězu určuje nejslabší článek, a tak se budou u všeho hledat nejslabší články, aby takto zde zvítězila globálně pravda a láska na věčné GVKB časy.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 154 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑