Diskuze a otázky - Pekelný kruh z problémů !

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 09. 2009, 15:34:25 |

1.Láska je citový vztah jež nám dělá dobře, stroj nemá city a tak neumí ani milovat on jenom dělá to, co považuje za správné.
2.Člověk spojil svojí existenci s nástroji a stroji, naše civilizace je spojená se vztahy ke strojům následkem je oslabení našich citů a tím i nedostatek lásky.
3.Nelze ale říci že jsme udělali chybu tím, že jsme začali používat nástroje a stroje, problémem je že neumíme mít pod správnou kontrolou civilizaci.
4.Logicky to co je větší a silnější kontroluje to co je menší a slabší, jelikož civilizace je v současnosti veliká a silná nelze ji dostat pod kontrolu a tak se měníme v hloupé loutky, jež ovládá snadno civilizace.
5.Civilizace je jako droga snadno se na ni vytvoří návyk a pokud ji nemáme tak se brzo dostaví deprese a řešením není chemický prostředek jež bolest utlumí a dá nám místo pravého štěstí jenom nehodnotné iluze.
6.Nemůžeme sloužit více pánům dobře, musíme si vybrat, jestli budeme sloužit živému světu kde je přírodní ráj, nebo mrtvému technickému světu který nám dělá ze života peklo.
7.V současnosti v souladu s přírodou žijí lidé v tropickém pásmu, naopak v souladu s technikou žijí lidé v chladném pásmu kde je technika chrání před chladem.
8.Peklo nám dává teplo, díky kterému můžeme žít tam kde je zima, když sloužíme peklu měníme se bohužel v čertovsky mazané tvory, jimž jde jenom o zisk výhod a peněz.
9.Díky civilizaci máme pohodlí a to vede k přelidnění a jakmile je zde město je zde hned pekelný kruh z problémů na něž není řešení.
10.Jediným řešením bude dát všem lidem na světě bez výjimky do mozků čipy napojené na umělou centrální inteligenci, jenom tak se k nám zase vrátí štěstí a láska.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 1070 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 9. 09. 2009, 16:46:46

Na tom s euž dávno pracuje pánové!5!
http://zvedavec.org/komentare/2009/09/3294-ukovani-noveho-svetoveho-radu.htm

simap

simap | 9. 09. 2009, 16:36:39 | více příspěvků | napsat uživateli

Ten bod 8 dává odpověď na to, kde se bere globální oteplování. Kdepak CO2, hříšné duše za to můžou!!!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

strojproblémvztahláskanástrojcivilizacechybacitynásledekkontrolakruhoslabenínedostatekčlověkcitexistence

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑