Diskuze a otázky - Pandemie eliminovala u nás už 10 036 lidí

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 17. 12. 2020, 15:36:48 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Globálně je to už 1 658 588 lidí. Ve skutečnosti jsou tato čísla mnohem větší, protože zde zatím není přesné srovnání roku 2020 z úmrtnosti s rokem 1998.

Navíc ten drzý bacil se neustále mění, a tak je těžké jej bacit, abychom měli konečně od něj pokoj, někdo si v Číně dělá v laboratoři nebezpečné pokusy a zapomíná na bezpečnost práce a následkem je globální problém, lidi dělají chyby!
!31!

reagovat

Nejlepší odpověď podle autora

vitkouba

vitkouba | 17. 12. 2020, 15:39:41

Zdroj informací
https://www.worldometers.info/coronavirus/
!1!

V diskuzi je 8 příspěvků a shlédlo ji 1548 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 23. 10. 2022, 16:10:35

V dávné minulosti se měl dobře ten, kdo byl silný a chytrý, svět byl jednoduchý a každý věděl, jak svět funguje. Neustále mnoho lidí a organizací se snaží uspět ve veliké konkurenci s nějakým zbožím nebo službou a zjišťují že úspěšné je to co je populární. Pokud nejsi populární tak si můžeš popularitu koupit pomocí reklamy, náklady na reklamu zaplatíme větší cenou za zboží nebo za služby a následkem je inflace a nezaměstnanost.

Konkurence ceny snižuje a monopol ceny zvyšuje tak to zde mnoho tisíciletí všude funguje. Dlouho jsi psal jako pitomec diplomovou práci abys měl titul a když jsi konečně získal titul, tak jsi svoji diplomovou práci uložil na věčné časy do šuplíku, protože ji nedokážeš proměnit na zisk. Proč vlastně plýtváme časem a penězi na pitomosti už mnoho tisíciletí?

Příčinou každého plýtvání jsou chyby v nás nebo okolo nás, psaní diplomové práce je chybou v monopolním vzdělávacím systému, a je obtížné tuto chybu eliminovat. Jakmile chyby hluboce zakoření tak je nelze už eliminovat. Největší naší evoluční chybou je nahrazení praxe za teorie, potom se jako pitomci divíme tomu, že v praxi teorie nefungují, komu není rady tomu není pomoci.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a místo pitomců zde budou roboti, robot prezident bude vyznamenávat roboty a pitomci se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilně globální genocida. Nejsou lidi tak nejsou problémy, lidi to byla evoluční testovací verze, co se evoluci bohužel nepovedla, a tak finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory. 

Vita1971

Vita1971 | 23. 10. 2022, 13:51:53 | více příspěvků | napsat uživateli

Azazel-Andel, Postmaster, Vít Kouba a dokonce zablokovaný nick Zpovednice je jeden člověk psychopat, co tyto nicky používá Jinak je vidět jak mi závidíš a děláš mi tu super hezkou reklamu Jsi nemocný pahejlovec beznohý pedofil, co máš nadoživotní léčbu a jedinou věcí co se umíš bavit je internet a tak obtěžuješ dál lidi a na mě jsi přivěšenej jako hovno, no prostě smrdíš na Libku jako bezcenný hovno, tak bys měl odejít do tvých blogů o kravinách, kde si sám komentuješ články

uživatel eliminován | 12. 10. 2022, 06:52:18

Inflace je spojována nejvíce s penězi, protože peníze jsou pro nás základem pro naši existenci, inflace vzniká tehdy pokud je něčeho nadbytek, a tak to ztrácí svoji hodnotu, pokud je zde nadbytek lásky tak láska ztrácí svoji hodnotu a pokud ztratí láska svoji hodnotu tak ztratí automaticky i pravda svoji hodnotu.

U dobré práce je dlouhodobě deflace, proč je zde všude nedostatek dobré práce za dobrou mzdu? Vše je zde o tom že nadbytek vzniká díky nedostatku, je to o přerozdělování hodnot podle programu, rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole je následkem přelidnění.

Rovnost je tam kde není přelidnění, inflace je následkem přelidnění, lidí je na světě jako sraček, a tak život stojí díky inflaci za hovno a následkem jsou pandemie a války. Jenže přichází doba automatizace a optimalizace, následkem je inflace lásky a pravdy, nejprve začala inflace v zemědělství a potom nastala inflace v průmyslu a dopravě.

V současnosti přichází inflace ve službách, poslední možností, jak uniknout inflaci je soukromé podnikání, existuje mnoho informací a programů, jak soukromě podnikat ale to vše je teorie která v praxi nefunguje, v praxi fungují jenom výhody, díky kterým je možné dosáhnout zisku, bez výhod v soukromém podnikání zkrachujete.

uživatel eliminován | 22. 09. 2022, 05:25:23

Mění se; počasí, systémy, programy, informace, kultura, civilizace, ideologie, politika, náboženství, móda, technika, věda, učebnice, lidi, města, výrobky, služby atd. tento konzumní systém je postaven na plnění úkolů, aby se mohlo v nás a okolo nás splnit nekonečné množství úkolů, tak se musí vše pohybovat a měnit, vše je zde proto nejisté a jenom naše smrt je zde jistá.

Často je zde naivní snaha pohyb všeho násilně zpomalit nebo zastavit, vytváříme tak; konzervy, lednice, vězení, politiku, náboženství, vědu, módu, pohádky, reklamu, dezinformace, centralizace, přehrady, hranice, ploty, trezory atd. je to ale marnost, pohyb ničím trvale nezastavíš! Naše schopnosti a možnosti jsou limitované a tím všechny snahy o to zastavit pohyb jsou naivní a marné, v současnosti vše spěje k optimalizaci a globalizaci, lidi už mají dost toho, že se zde plýtvá hodnotami, a ničí se hodnoty.

Přichází doba umělé inteligence a robotů, najednou robot prezident bude vyznamenávat roboty, práce za mzdu nikde na světě pro lidi nebude, najednou bude člověk v civilizaci nepřizpůsobivým příživníkem, to povede k odsunu lidí z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasný evoluční experiment trvale zde jsou jenom evoluční změny. Ano, vše je v evolučním pohybu! Minulost nezměníme, v současnosti žijeme, o budoucnosti nic nevíme!

Vita1971

Vita1971 | 21. 09. 2022, 22:35:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Telefon na tohoto blázna gurubhagavan je 732 238 243

vitkouba

vitkouba | 18. 12. 2020, 01:33:27 | více příspěvků | napsat uživateli

> SSBN
To je logické jsem přeci Ředitel vesmíru
!12!

SSBN

SSBN | 17. 12. 2020, 22:58:59 | více příspěvků | napsat uživateli

Lidi dělaj´ chyby, jen Kouba pokaždé neomylně napíše nejlepší příspěvek

vitkouba

vitkouba | 17. 12. 2020, 15:39:41 | více příspěvků | napsat uživateli

Zdroj informací
https://www.worldometers.info/coronavirus/
!1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkrokchybasrovnáníproblémnásledeklaboratořbacilpandemiepokusskutečnostpokojcínúmrtnostbezpečnostprácečíslo

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑