Diskuze a otázky - Nové zprávy o lidské pitomosti

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 12. 2021, 12:27:57 |

Z díla poznáme tvůrce o tom je svět, ve kterém lidi dělají chyby, moudrý je ten, kdo se umí poučit z cizích chyb a pokud udělá chybu tak jí už neopakuje. Teprve s dlouhým časovým odstupem poznáme chyby, které jsme dělali, továrnou na naše chyby je teorie, která v praxi nefunguje.

Naší největší chybou je náš naivní idealismus, který je továrnou na; sekty, hnutí, organizace, náboženství, politiku, byrokracii, reklamu, propagandu, cenzuru atd. v přírodě není naivní idealismus, a tak zde vše funguje optimálně.

Neustále si podřezáváme větev, na které sedíme a potom se divíme že padáme dolů! Vše zde jsou příběhy a pokud je příběh pitomý tak za to mohou pitomci, jak dochází k tomu, že se z nás stávají pitomci? Za vším je snaha o to se mít dobře, problémem je to že když se nemůžeme mít dobře po dobrém tak se snažíme mít dobře po zlém a následkem jsou konflikty a války.

Pokud se chceme mít dobře tak budeme muset zavést u všeho optimální kontrolu která nemilosrdně eliminuje vše co nám brání v tom abychom se všichni měli dobře, každý proto dostane do hlavy kontrolní čip, který mozek odpojí od reality, z lidí se tak stanou genetičtí roboti, které bude na dálku ovládat globální GVKB umělá inteligence, tak už pitomci nebudou dělat pitomosti.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 265 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑