Diskuze a otázky - Nemoc je opakem zdraví

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2021, 18:29:09 |

Problematika nemocí není jenom u člověka, nemoci postihují všechny formy života a onemocnět může i; politika, byrokracie, náboženství, filosofie, ekonomika, kultura, rodina, školství, organizace atd. technicky je pro nás nemoc nefunkčnost systému a zdraví je logicky fungující systém.

Příčin nefunkčnosti systému je mnoho a je většinou obtížené zjistit příčinu nefunkčnosti a tu potom opravit. Často se nám podaří opravit systém, ale netrvá to dlouho a systém je zase nefunkční, nemusí jít o stejnou příčinu, ale může zde být jiná příčina nefunkčnosti.

Mnohdy není ekonomické opravovat to co je ve špatném stavu a je lepší to nahradit za to co je v dobrém stavu, tak to funguje v přírodě, kde se nic neopravuje a jenom se špatné za dobré nahrazuje. Člověk nebyl evolucí vytvořen tak aby jej bylo možné snadno a levně opravovat a evoluce počítala s tím, že vadné lidské jedince budeme nahrazovat za dobré jedince.

Podívejme se na statistiky nemocnosti u lidí a zjistíme že veliká nemocnost u lidí v EU začíná ve věku od 45 let, proto mnoho zaměstnavatelů logicky nechce zaměstnávat lidi, kterým je více než 45 let! Otázkou je, co uděláme v EU s lidmi, kterým je více než 45 let?

Dalším problémem je to že začínáme pracovat za mzdu v EU nejdříve v 18 letech, navíc polovina lidí, co pracuje za mzdu svojí prací nevytváří žádné reálné hodnoty! Sociální politika má za následek narůstající problémy, na které není ekonomické řešení.

Je třeba změnit v EU ekonomická pravidla, kdy každý začne pracovat za mzdu od 15 let a ve 45 letech skončí u každého jeho život, nejsme tak bohatí abychom si mohli dovolit plýtvat časem a penězi na pitomosti. Pokud někdo bude rok nemocný a nebude tak rok pracovat za mzdu, nebo rok chodit do školy, bude jeho život ukončen.
!5!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 223 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑