Diskuze a otázky - Máš v hlavě psychickou špínu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 11. 2019, 11:01:34 |

Tak jako zde existují tělesné infekční nemoci, které napadají lidi s malou tělesnou imunitou, a my tyto nakažené lidi zavíráme na infekční oddělení do nemocnice, tak zde jsou logicky i psychické infekční nemoci, a logicky je třeba nakažené jedince izolovat v psychiatrické nemocnici, aby nemohli nakazit psychicky svoje okolí.

Psychicky nakažený jedinec propaguje to co školí lidem, a tím lidi nakazí svými infekčními myšlenkami, co vše škodí lidem to dobře víme, lidem škodí; bída, nezaměstnanost, nevědomost, nenávist, lež, pokrytectví, kariérismus, krádež, příživnictví, zrada, závist, dobrota, špína, hluk, smrad, přelidnění, multikultura, extrémy, vandalismus, drogy, prostituce, mafie, kleptokracie, války, ekonomické krize, nevýhody, nejistoty, centralizace, inflace, zaostalost, atd.

Pověříme policejní roboty tím že budou globálně zatýkat lidi co mají psychické infekční nemoci a policejní roboti přemístí tyto lidi do obvodní infekční psychiatrické nemocnice, kde je budou léčit policejní roboti, nikdo nebude mít na světě imunitu nebo výjimku, policejní roboti zatknou; krále, šlechtice, papeže, dalajlámu, guru, rabína, prezidenta, předsedu vlády, předsedu politické strany, ministra, poslance, senátora, soudce, diplomata, celebritu, milionáře, novináře, ředitele, soudce, atd.

Zavede se čipové sledování lidí na psychické infekční nemoci v reálném čase. Tím zde globálně skončí; politika, náboženství, móda, reklama, filosofie, dezinformace, drogy, pokrytectví, kariérismus, atd. Návštěvy v infekční psychiatrické nemocnici budou globálně zakázány, a nemocní nebudou mít k dispozici internet a telefon. Jak bude probíhat léčba lidí co mají psychické infekční nemoci?

Léčba bude probíhat jenom pomocí kurzů programování, ten kdo nebude v těchto kurzech optimálně spolupracovat s učitelem, ten bude mít omezený příjem jídla a omezenou možnost spánku. Vše je o tom že špína způsobuje nemoci proto v nemocnici se dbá tolik na čistotu, nestačí jenom čistota fyzická je potřeba i čistota psychická. Máš v hlavě psychickou špínu tak v infekční psychiatrické nemocnici ti hlavu od špíny vyčistí rychle a levně.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 241 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑