Diskuze a otázky - Lze pomoci psychopatům?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 06. 2019, 10:16:20 |

Rozděluji psychopaty na neúspěšně psychopaty a úspěšné psychopaty, neúspěšní psychopati skončí ve vězení nebo v psychiatrické nemocnici, a ti co jsou úspěšní jsou zde; milionářem, celebritou, prezidentem, ministrem, předsedou vlády, senátorem, poslancem, diplomatem, soudcem, notářem, advokátem, generálem, profesorem, ředitelem, podnikatelem, atd. život byl a bude hrou podle pravidel která určují ti co mají moc, nebo pravidla určuje situace.

Psychopatem se stává ten kdo se snaží násilně realizovat svoje toužení které je mu soužením, psychopat je voják který bojuje za to co miluje a nechce logicky prohrát, ten druhý je psychopat, sebekritika je u psychopatů eliminována. Nejhorší je srážka s blbcem, protože jste se srazili s psychopatem.

Psychopati jsou herci a tak je obtížné je odhalit, z díla jistě poznáme kdo je a kdo není psychopat, podívejme se na sociální sítě a stránky, zde snadno z díla poznáme psychopaty. Moderní věda a technika nám už brzo umožní tento problém optimálně trvale eliminovat pomocí GVKB čipů do hlavy, čip odřízne mozek od reality a tím je problém s psychopaty globálně na věčné časy eliminován, takto zvítězí pravda a láska nad nenávistí a lží, i ty dostaneš do hlavy GVKB čip, pro nikoho nebudou výjimky a imunita.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 232 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑