Diskuze a otázky - Kuchařské speciality celebrit

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 12. 2021, 14:18:17 |

Co vlastně chutná celebritám nejvíce? Celebrity mají jiné nároky na jídlo a pití než obyčejní lidé, kterým stačí otevřít jenom konzervu anebo se najíst v rychlém občerstvení. Pochopitelně každá celebrita je originál v originálním prostředí, a tak to co chutná jedné celebritě, to jiné celebritě nechutná, dále záleží u celebrity na situaci a zdravotním stavu celebrity.

Nejsou tedy žádné zázračné recepty, které by milovali všechny celebrity! Celebrity ve filmu a televizi vytvářejí iluzi, že jedí samá neobyčejná drahá jídla, to je jenom propaganda a reklama, celebrity jedí obyčejná lidová jídla, která chutnají obyčejným lidem, jediný rozdíl je v tom, že tato jídla nejsou z polotovarů nebo konzervy.

Jídla pro celebrity vždy připravuje profesionální kuchař z čerstvých kvalitních surovin, tak aby bylo jídlo kvalitní a chutné. Je to jako s párky, které mohou být plné náhražek nebo jsou z kvalitního masa kvalitně zpracované, dokonalost se skládá z mnoha maličkostí a udělat dobré jídlo pro celebrity to není maličkost.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 432 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑