Diskuze a otázky - Kolem čeho se vše točí?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 12. 2019, 01:25:18 |

!737!
Pokud se vše v nás a okolo nás točí okolo toho co stojí, pak je zde logicky otázka, a co je tedy to co stojí? Stojí pravidla která se nezmění ani za milion let a která zde jsou milion let. Tento konzumní svět je naprogramován podle pravidel která se nemění a nabudou se měnit, stejně je na tom příroda a vesmír.

Základním pravidlem které se nemění je pravidlo protikladů, každý klad zde má jistě protiklad a tak je zde; pravda a lež, život a smrt, dobro a zlo, samec a samice, den a noc, štěstí a neštěstí, moudrost a hloupost, bohatství a bída, zdraví a nemoc, atd. moudrý se poučí z cizích chyb a hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb, komu není rady tomu není pomoci.

Lidem je po mnoho tisíciletí vymýván dogmatickými dezinformacemi mozek a tak se z lidí stávají ubožáci co jsou závislí na slivovici a cigaretách, vše je zde dneska o náhražkách, lež zde nahradila pravdu a souložení nahradilo lásku. Každý je dneska psychicky na tom zle, mohli bychom s klidem proměnit globálně naši konzumní civilizaci na psychiatrickou nemocnici a každý by tak bral prášky na psychické nemoci, otázkou je kdo by potom pracoval a platil daně?

Následkem je mediální pokrytectví, kdy tvrdíme pracujícím lidem, že nejsou psychicky nemocní, protože bez jejich práce by se naše konzumní civilizace ekonomicky a sociálně okamžitě zhroutila. Jak může být v tomto globálním konzumním blázinci ještě někdo psychicky zdravý, to nemá logiku, v blázinci jsou přeci jenom blázni.

Podívejme se globálně na dílo člověka za posledních tisíc let, z díla jasně poznáváme to že lidi nejsou normální, je zde mnoho miliónů jasných příkladů toho že lidi nejsou normální a tyto příklady se týkají lidí co jsou nahoře a i těch co jsou dole, normální člověk je utopie, za posledních tisíc let nebyl na světě ani jeden normální člověk, otázkou je, bude zde za tisíc let nějaký normální člověk?

Politici chtějí změnit společnost, náboženství chce zase změnit lidi, reklama chce udělat z lidí hlupáky, atd. každý něco chce protože každý je evolucí naprogramován k tomu aby něčemu dočasně otrocky sloužil. Vše logicky spěje jistě k tomu že lidi globálně skončí v rezervacích a v civilizaci budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Napadá mě přirovnání s fotoaparátem na kinofilm a digitálním fotoaparátem nebo mobilem, který místo kinofilmu používá digitální čip, a obrázky nám vytiskne počítačová tiskárna. Lidi jsou jako zrcadlovka na kinofilm, a robot to je digitální bezzrcadlovka, vše je zde evolučně dočasně, roboti budou invazním druhem který eliminuje lidský druh.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 9 příspěvků a shlédlo ji 546 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 01. 2020, 14:32:51

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/popularni-produkt-se-dobre-prodava.html

uživatel eliminován | 28. 01. 2020, 12:16:28

> gurubhagavan
> gurubhagavan
Tady je zas nějaký mudrc,zneuznaný,který tady tapetuje a kecá to,co nikdo ani nedočte. Ani to nikoho nezajímá. Jdi s tím filozofovat někam do Domova důchodců a neotravuj tady,ju??

!734!

uživatel eliminován | 14. 01. 2020, 15:30:27

https://gvkb.blogspot.com/2020/01/konzumni-kultura-optimalizovana-pro.html

42.nitram

42.nitram | 14. 01. 2020, 01:40:21 | více příspěvků | napsat uživateli

kolem silnejsiho gravitacniho pole, prej teda.. !1156!!937!

uživatel eliminován | 24. 12. 2019, 12:17:34

> David_87
https://youtu.be/xMxwABf1KzI

David_87

David_87 | 23. 12. 2019, 18:33:58 | více příspěvků | napsat uživateli

Můj kolega říká: "Kdyby ku*da měla řemeničku, tak otočí celou zeměkoulí." A má pravdu. :D

uživatel eliminován | 20. 12. 2019, 19:44:25

> jupitehans
Co je to pokrytectví? Pokrytectví je o tom, že jsme dali protekci tomu co je nám blízké a tak si jedno myslíme a jiné říkáme tomu co je nám cizí, pokud jsme si sami sobě cizí tak můžeme v depresi spáchat sebevraždu. Náš život to jsou vztahy jde o to co je nám u vztahu blízké a co je nám cizí, z cizího krev neteče a tak zde jsou; krize, konflikty, války, atd.

Díky inteligenci a vědomostem můžeme myslet a jednat podle situace, následkem je vznik pohádek kterým věří dospělí lidé jde o ideologie ve kterých je realita ideální, ideologie rozdělujeme na; pohádky, mytologie, pověry, tradice, rituály, fetiše, symboly, reklamu, politiku, ekonomiku, náboženství, sekty, sociální sítě na internetu, zprávy v televizi, školství, atd.

Mnozí si naivně myslí že školství není spojeno s ideologií, pokud ale pronikneme do hloubky školství, tak zjistíme že každá mocná ideologie, do školství násilně zasahuje. Vše je dneska o náhražkách, a tak lež zastupuje pravdu v rizikových situacích. Pravda se nezmění ani za milion let, naopak lež se neustále mění podle situace, to ta minulá vláda vám lhala a na daních vás okrádala, my už nelžeme a nekrademe.
!737! !905! !785! !955! !973! !1124! !1333! !1394!

jupitehans

jupitehans | 20. 12. 2019, 10:17:23 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan to je fakt guru dobre-palec nahoru dávám tobě

uživatel eliminován | 17. 12. 2019, 01:30:33

https://gvkb.blogspot.com/2019/12/vse-se-toci-kolem-toho-co-stoji.html
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pravidlomilionprotikladletpravdaživotpřírodakladotázkadobrovesmírsvětsmrt

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑