Diskuze a otázky - Kdo ukradl u auta volant?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 02. 2019, 13:56:05 |

!5!
Co to bude pro naši civilizaci znamenat, když se auto obejde bez řidiče? Auto nepůjde ukrást, nebude potřeba si dělat na auto řidičský průkaz, mnoho řidičů přijde o zaměstnání, policajti nebudou moci pokutovat řidiče, zmizí problém s parkováním a s vlastnictvím auta. Doprava autem bude bezpečná, auto bude moci používat mnoho lidí, co dosud tuto možnost neměli díky věku nebo zdraví. Systém využijí i autonomní roboti v pohybu v složitém prostředí kde budou sloužit a pracovat.
!5!
Skončí spalovací motory a přejde se na elektřinu, povede to i k uklízecím autonomním strojům co budou uklízet silnice, chodníky, metro, obchody, továrny, kanceláře, hotely, atd. Nové automobily nebudou už mít skla, protože nebude třeba se dívat ven. Mnoho automobilů bude sloužit k dopravě věcí bez lidí, přijede vám k domu auto s nákupem, který jste si vybrali na internetu, pošlete ráno autem děti do školky. Přirovnal bych nová auta k výtahu, kde nastoupíte a čekáte na to, až to zastaví ve vašem patře.
!5!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 426 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 02. 2019, 14:00:23

A co teprv politika bez politiků, protože místo politiků zde bude informační technologie, prostě práce nebude pro řidiče ani pro politiky, potom přijdou autonomní roboti a seberou lidem celou konzumní civilizaci a lidi skončí v rezervaci.
!5!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

autoprostředíprůkazproblémmožnostvlastnictvířidičsystémrobotdíkzdravípolicajtdopravačlověkvolantvěkpohybpotřebazaměstnánícivilizace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑