Diskuze a otázky - Jsi psychicky normální?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 05. 2019, 08:03:12 |

!54!
Konzumní svět je velikou psychiatrickou nemocnicí, ve které není nikdo psychicky normální, není na světě totiž ten, co by se dokázal zavděčit všem, pokud se nezavděčíte všem lidem na světě, tak nejste logicky normální. Možnosti a schopnosti člověka jsou mnohým limitované, a proto není v silách člověka se zavděčit všem lidem.
Stvořitel všeho, který se jmenuje Osvoboditel, má neomezené možnosti a schopnosti, proto se on dokáže zavděčit všem lidem na celém světě a tak jenom on je zde psychicky normální, problémem je, že nejde o genetický subjekt, ale jde o evoluci, protože jenom evoluce zde vše z prachu stvořila a tak je zde pro nás svatým Osvoboditelem.
Všemu zde bohužel ale kraluje egoistický Pokušitel, a ti co zde vládnou ekonomicky a politicky, jsou služebníci egoistického pokušitele, a tak vymýšlejí pro lidi ekonomické a sociální pokušení, aby z lidí udělali psychicky nemocné ubožáky. Milion milionářů vlastní většinu světového bohatství a tak pomocí dluhů ovládají ekonomicky a politicky tento konzumní svět.
Prezidenti a ředitelé to jsou jenom sluhové milionářů, špatný sluha milionářů je rychle nahrazený správným sluhou milionářů, z dálky může sluha vypadat jako pán. Nadnárodní korporace začínají ve velkém nasazovat; digitalizaci, kontejnerizaci, optimalizaci, automatizaci, robotizaci, atd. to vede k nezaměstnanosti a tím i bídě, veliká bída vede jistě k válce, ve válce se v nahotě odhaluje to, že nikdo není normální.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 257 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑