Diskuze a otázky - Jít nebo nejít k politickým volbám?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 10. 2021, 12:36:20 |

Přirovnal bych politické volby k návštěvě restaurace, kde si na jídelním lístku vyberu to, co budu jíst a pít. Proč ale chodit do restaurace, kde vaří drahá a nekvalitní jídla? Není lepší si nakoupit potraviny a najíst se tak bez chození do restaurace? Proč k volbám nepřišlo tolik voličů, vždyť měli přeci velikou šanci změnit konzumní společnost k lepšímu!

Pravdou je že po volbách se nic k lepšímu nezmění, a tak nám nebude všem líp a budeme mít tak pořád blbou náladu. Ve skutečnosti nevolíme politické strany a organizace, ale volíme si bezcharakterní kariéristy, politické strany a organizace jsou jenom reklamní iluze, vytvořená k tomu, aby z nás udělala naivní pitomce.

Z díla spatříme tvůrce, podívejme se konečně objektivně do minulosti každé ideologie, co zde napáchala za veliké škody, ve jménu ideologie se konají zločiny, které jsou nepotrestány! Kdo je na světě nejmocnější? Je to; bůh, král, prezident, ředitel, milionář, celebrita atd.

Nejmocnější jsou programy, programy zde všemu vládnou od té doby, co náš svět existuje, vše je zde naprogramováno tak aby to sloužilo k nějakému účelu, politik je jenom herec, který si mediálně hraje na to, co ve skutečnosti není, válka v nahotě ukazuje že najednou je populistická sociální politika zbytečná, a všemu najednou vládne armáda.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑