Diskuze a otázky - Je vaše myšlení normální?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 25. 10. 2022, 09:12:37 |

Pověz mi na co nejvíce myslíš a já ti povím kdo skutečně jsi, pokud nejvíce myslíš na pitomosti tak jsi logicky pitomec, proč vlastně většina lidí myslí nejvíce na pitomosti to je základní otázka naší kulturní civilizace. Naše myšlení a konání je následkem životní situace, pokud žijeme v pitomém systému tak se z nás stali pitomci, co myslí na pitomosti, proč je náš systém pitomý?

Příčinou je zde centralizace založená na tom že ti, co jsou v centru dělají z těch, co nejsou v centru pitomce pomocí propagandy a cenzury, jakýkoli pokus o odstranění centralizace je naivní a marný, protože místo staré centralizace vznikne nová centralizace, bez centralizace by se totiž civilizace zhroutila a z lidí by se stali nazí divoši co žijí stylem z ruky do huby.

Vše evolučně směřuje k tomu, že se lidi nahradí za autonomní roboty, které bude globálně ovládat jenom umělá inteligence, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy o tom je restartování civilizace. Vše, co už nejde opravit to se musí novým nahradit, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty, vše je zde dočasným evolučním experimentem.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 243 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑