Diskuze a otázky - Je tvůj mozek je špatně naprogramovaný počítač?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 04. 2019, 11:20:33 |

!54!
Z díla poznáváme tvůrce, podívejme se statisticky na lidský mozek a zjistíme, že je to špatně naprogramovaný počítač, podívejme se na programy, které vytvářejí programátoři je to samá chyba, protože programátoři mají špatně naprogramovaný mozek a nedokážou tak bezchybně programovat.
Je to marnost se snažit vysvětlit programátorům jak se správně programuje. Naštěstí se už blíží doba, kdy robot prezident bude vyznamenávat roboty, lidi budou muset opustit digitální civilizaci a skončí v rezervacích daleko od civilizace a zde se oddělí muži od žen, aby se lidi už dále nerozmnožovali jako myši.
Tak jako špína způsobuje mnoho tělesných nemocí, tak i informační špína způsobuje to, že je mozek nemocný a tak nefunguje normálně, pokud navštívíte zaostalé kultury tak zjistíte, že zde lidi žijí ve špíně, která je fyzická a psychická, boj se špínou prioritou pokud chceme odstranit zaostalost spojenou s nemocemi tělesnými a psychickými.
Minulost je plná chyb kdy se díky protekci dostávali k moci a bohatství lidi co lhali a kradli, následkem byla dogmatická totalita, ve které mohli člověka eliminovat bez soudu, jenom proto, že měl; jinou rasu, jinou víru, jiné myšlení, atd. kdo nejde jako ovce s námi, ten jde proti nám a bude eliminován. Společnost smí lidi vraždit a nikdo jí nepotrestá, pokud jedinec vraždí tak je za to tvrdě potrestán, co je dovoleno těm, co mají moc a bohatství to je zakázáno těm, co jsou bezmocí a chudí.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑