Diskuze a otázky - Je ne, protikladem ano?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 05. 2019, 08:59:51 |

Vše je o tom, jestli řeknete, ano nebo ne, mnohé se nás snaží okrást o čas a peníze, z dálky vše vypadá jinak než z blízka. Podívejme se na ideologie, které z nás dělají hlupáky a chudáky, všechny ideologie jsou jenom pohádky pro dospělé, politici slibují zázraky po volbách, kněží slibují zázraky po smrti, reklama slibuje zázraky po investici do zboží nebo služby, učitelé slibují zázraky po získání diplomu, atd. sliby se slibují a jenom blázni se dopředu radují.
Aby zde mohla být veliká organizace tak zde musí být naivní sluhové co slouží této organizaci které říkáme; stát, národ, unie, království, podnik, mafie, armáda, škola, obchod, strana, sekta, atd. jedinec v současném světě je jenom nulou s nulovou hodnotou, velikou hodnotu má ten kdo je v centru veliké organizace jako; císař, sultán, faraon, král, šlechtic, papež, guru, rabín, prorok, mesiáš, vůdce, prezident, ředitel, ministr, předseda, celebrita, atd. následkem jsou kariéristické závody, které vyhrávají profesionální paraziti. Ti co jsou nahoře, z vysoka serou na ty, co jsou dole, co je dovoleno těm, co jsou nahoře, to je zakázáno těm, co jsou dole.
Vše se točí okolo toho, čemu dáte protekci, je třeba málo myslet a hodně toho vědět, mnohdy velmi výhodná cena je past do které se snadno chytíte, k čemu je vám třeba kniha, kterou si nikdy nepřečtete, jenom vám zabírá místo ve vašem bytě. K čemu jsou vám děti, které se odstěhují od vás velmi daleko, a na stáří se o vás už nepostarají, a tak skončíte ve starobinci jako ubožák. Nejdříve prověřujete, než začnete důvěřovat, pokud slepý vede slepé tak je nikam nedovede, nevolte si za svoje zástupce politiky, co jsou slepí a hluší, požadujte změnu volebního systému tak, aby měl každý volič v EU možnost, napsat na každou politickou kandidátku sám sebe!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 270 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑