Diskuze a otázky - Je naše budoucnost v miniaturizaci?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 10. 2008, 09:44:10 |

1. Nejvíce se dneska miniaturizace projevuje u mobilní elektroniky, ale nebude trvat dlouho a miniaturizace dospěje tak daleko, že zde bude snaha i zmenšit velikost člověka.

2. Malý člověk má logicky malé nároky na prostor a zdroje, ostatně pokud se podíváme na opice, tak zde jsou malé i veliké opice.

3. Miniaturizace postihne i náš duchovní svět a tak se i naše ideologie zmenší a místo Bible ve které je obrovské množství myšlenek, zde bude jenom jednoduché nové desatero, kterým se budeme řídit.

4. Celá naše kultura se točí kolem snahy mít se zde dobře, proto jsou zde; sociální systémy, ideologie, drogy, peníze.

5. Dokud bude, ale vše zde veliké do té doby není možné dosáhnout toho, aby se měl každý člověk dobře, hmyz se má dobře protože dokázal miniaturizovat.

6. U miniaturizace je střet zájmů, kdy ti co jsou v centru, nechtějí miniaturizaci a ti co jsou na okraji, zase miniaturizaci chtějí.

7. Je třeba si uvědomit, že systém, ve kterém se nacházíme je založen na pohybu, a čím je sytém menší, tím snadněji se pohybuje.

8. Podívejme se třeba na obyčejné šlapací kolo, jde o malý jednoduchý dopravní prostředek s malými nároky a díky tomu je mnoho na světě oblíbený.

9. Osobní auto je sice mnohem pohodlnější a rychlejší než je šlapací kolo, jenže auto má obrovské nároky a tak jej používají jenom ti, co jsou velmi bohatí.

10. Díky velikosti musíme hromadit bohatství, pokud se vše správně zmenší, nebudeme již tolik závislí na tom co nahromadíme a všeho bude pro všechny dostatek.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 1266 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 10. 2008, 10:04:57

Nesouhlasím. Jestliže se miniaturizují mobily a ty díky této skutečnosti dokážeš vymyslet dalších devět bodů o tom, jak se svět zmenšuje, máš sice dost pestrou fantazii, kterou mám na lidech ráda, ale od pravdy to má daleko. Protože proč by se jinak vyráběly televize, které jsou větší než já? !428!

uživatel eliminován | 28. 10. 2008, 09:51:17

ja si hlavne myslim ze nase budoucnost neni v miniaturizaci !995! ona je hlavne v *********
!616!!1009!

uživatel eliminován | 28. 10. 2008, 09:50:37

pokud bys sel miniaturizovat ty, veril bych v to

uživatel eliminován | 28. 10. 2008, 09:45:56

ty ses typek ... ty tvy nazory, uvahy ... !969!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

miniaturizacečlověkmaléopicemyšlenkabiblesnahanárokříďazdrojsvětmnožstvíprostorbudoucnostdesateroelektronikaideologiedalekovelikostmísto

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑