Diskuze a otázky - Je možné být snadno a rychle úspěšný?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 10. 2022, 15:13:44 |

1

Všude vám radí, dělejte to tak jak ti poradíme, a budeš v životě šťastný a úspěšný, jenže zjistíte že to nefunguje, protože to, co vám odborníci na šťastný a úspěšný život radí, to je mrtvá teorie a teorie v praxi nefungují.

2

Můžete se zajímat i o životy lidí co jsou šťastní a úspěšní a snažit se zde najít příčiny jejich úspěchu, to ale taky v praxi nefunguje. 

3

Logicky je zde otázka a co v praxi tedy funguje?

4

Funguje si najít správnou specializaci a té věnovat dlouhodobě mnoho času a peněz, štěstí a úspěch je o talentu který se optimálně rozvíjí ideální je začít už od 15 let a vydržet to do 50 let, víte, na co máte talent?

5

Většina lidí neví, na co má talent a nedokážou se otestovat na co mají talent a tím jsou v situaci kdy jsou nešťastní a neúspěšní. 

6

Mnozí říkají že na nic talent nemají a že tedy nemá smysl se snažit zjistit to na co mají talent.

7

Každý člověk je originál, a tak má i na něco talent, je to celé o tom nestarat se o cizí a starat se o svoje tak zjistíme na co máme talent a ten začneme rozvíjet až se staneme v nějaké specializaci úspěšnými a jsme za to i dobře ohodnoceni.

8

Je možné začít s rozvíjením talentu v 60 letech?

9

Možné to je, ale vaše naděje na úspěch a štěstí bude nulová, kdo pozdě začíná, ten sobě mnoho škodí.

10

Zde je příčina toho že většina lidí na světě je v situaci že jejich šance na to že budou šťastnými a úspěšnými je nulová. 

11

Zde platí klasické, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, investovat do malých dětí se nikomu nechce, protože každý myslí jenom sobecky na sebe a následkem je konzumní očistec ve kterém je nám ten druhý peklem.

12

Je to jako s čtením Bible, takto se můžeme naučit poznat co je pravda a co je lež, těžko na cvičišti a lehko na životním bojišti, v principech je to zde stejné mnoho tisíciletí mění u všeho jenom povrch podle situace.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 246 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑