Diskuze a otázky - Jak se stát snadno a rychle bláznem?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 05. 2019, 14:28:59 |

!54!
Stačí se omylem dostat do blázince, a tak se z vás stane snadno a rychle blázen, nevěřte tomu, že k něčemu takovému nedochází, dochází k tomu všude na světě a velmi často, proč zde selže kontrola, a tak zavřou normálního člověka do blázince? Lidi dělají chyby, problém je ale s lidmi co mají imunitu, tyto lidi chrání imunita před zavřením do blázince, paradoxem je že právě lidi co mají imunitu, by měli skončit v blázinci.
Jaký je zásadní rozdíl mezi bláznem a normálním člověkem? Zásadní rozdíl je v díle člověka, slova mohou klamat, ale dílo klamat nemůže, bohužel zde není systém, který by kontroloval dílo lidí, a určoval, kdo skončí v blázinci, protože jeho dílo není normální. Podívejme se na naše pravidla, podle kterých zde existujeme a hrajeme životní hru, ve které se snažíme marně uspět, tato pravidla vytvořili blázni, co mají imunitu, a měli by skončit za svoje dílo jistě v blázinci na mnoho let.
Naštěstí díky vědě a technice budeme moci konečně nahradit všechny státní zaměstnance za autonomní inteligentní GVKB roboty na dobíjecí baterie, robot prezident bude vyznamenávat roboty, tím zde skončí dlouhá temná doba, ve které měli blázni imunitu, a budeme moci konečně tyto blázny, zavřít do GVKB blázince na mnoho let.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 602 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑