Diskuze a otázky - Jak se stát celebritou?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 01. 2020, 16:33:32 |

!905!
Povím vám moderní pohádku o tom jak se z nuly stalo veliké číslo co bylo mediálně populární celebritou, vše začalo tím že tato lidská nula si uvědomila to, že je jenom lidskou nulou a že pokud nebude hledat způsob jak se stát celebritou, tak zemře jako nula, na internetu je mnoho návodů a videí o tom, jak se snadno a rychle stane z nuly celebrita, jenže v praxi lidská nula zjistila že všechny tyto zaručené návody v praxi nefungují, kde je příčina toho, že nikde není návod který by v praxi jistě fungoval?
!905!
Příčina je v tom že je každý člověk originál v originální situaci, to co u jednoho funguje to u jiného nefunguje, je třeba všeho zkusit a toho co je dobré se dlouho držet. Jenže lidská nula byla líná a tak vše nezkusila a tak se mnoho trápila tím že je jenom nulou. Náhodou se stalo to že lidská nula narazila na stránku GVKB a zde se začetla do zajímavého obsahu, najednou nula pochopila že vše je o tom čemu dá protekci, člověk je tím čemu on dá protekci, pokud dá člověk protekci hloupostem tak je ten člověk hlupákem.
!905!
Proč většina lidí dává protekci hloupostem a tak je svět plný hlupáků? Problémem je zde pokrytecká povrchnost, všichni spěchají za úspěchem aby byli šťastní, ale místo úspěchu je zde neúspěch protože ten kdo rozumí všemu povrchně, ten nerozumí ničemu profesionálně. Lidská nula se na sebe podívala do zrcadla a řekla si, budu jako GVKB a začala na sobě pracovat, lidské nuly potřebují vzor který jim ukáže cestu k tomu aby se stali celebritou, když je žák vyškolen tak může být učitelem o tom to zde je.
!905!
Celé je to jako ve sportu, kdy se ti nejlepší časem dostanou do první ligy, a stanou se z nich celebrity, vše co lehce nabudete to i lehce pozbudete, jak si to uděláš takové to i máš, bez práce na sobě zde není možný úspěch, nechtěj změnit svět a cizí lidi, chtěj změnit jenom sebe tak aby se z tebe stala celebrita. Zazvonil zvonec a digitální pohádky je konec.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 239 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑