Diskuze a otázky - Já jsem správná cesta

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 11. 2021, 13:46:04 |

Vše zde jsou příběhy, ve kterých je vše, co je živé a inteligentní na osudové cestě. Já jsem cesta, která vede ke; štěstí, pravdě, lásce atd. je zde všude mnoho lhářů a zlodějů, co se snaží vás svést mnoho tisíciletí na chybnou cestu která vede jistě do pekelného očistce! Jenom z díla můžete poznat kdo je lhář a zloděj a kdo není lhář a zloděj, slova mohou lhát, ale dílo už lhát nemůže!

Testovací otázkou pro ty, co hlásají že jsou správnou cestou je jednoduchá otázka, kdo nebo co je ve vesmíru nejmocnější? Realita je totiž o tom že mocné manipuluje s bezmocným, vše v nás a okolo nás se točí okolo manipulace! Ti, co věří na existenci boha tvrdí, že bůh je ve vesmíru nejmocnější.

Ve skutečnosti si lidi všechny bohy vymysleli, aby mohli z cizích lidí tak dělat pitomce, bůh je něco jako anděl v pohádce! Nejmocnější zde jsou vesmírná a přírodní pravidla která se nemění podle situace, jde nejvíce o protiklady, mezi kterými je napětí a zákon příčiny a následku. Pravidla, která se mění podle situace potřebují zlé dozorce, co trestají ty, co dočasná lidská pravidla porušují!

Správná cesta vede logicky do ráje, jak poznáte že jdete po cestě, která vede do ráje? Cesta do ráje je skládání náročných životních zkoušek, kdy po složení zkoušky vystupujete nahoru do ráje, pokud zkoušky nesložíte tak logicky sestupujete do pekelného očistce. Vše je zde hra o hodnoty, nehrajte proto hry, ve kterých jistě prohrajete!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 199 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑