Diskuze a otázky - Ignorujte idioty s titulem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 09. 2021, 09:55:35 |

Dobrotu si musí každý zasloužit, neustále je zde snaha o egoistické parazitování, protože život je krutý boj o zdroje a hodnoty a parazitování je klasická strategie boje o hodnoty, naše psychické nemoci způsobuje to, že jsme jako idioti v boji o zdroje a hodnoty nedokázali uspět, protože jsme dobří tomu, co si naši dobrotu nezaslouží. Ignorujte idioty, nekrmte trolly, jak si to uděláte takové to i máte, z díla poznáte, kdo je idiot a kdo není idiot, to že má někdo vysokoškolský titul neznamená to, že je inteligentní a morální, z dálky vše vypadá jinak než z blízka, teprve dílo odhaluje to, kdo je idiot a kdo není idiot. Moderně se místo označení idiot používá označení mentální retardace, bohužel většina idiotů neví, co je to mentální retardace!

Ideální na zjištění míry mentální retardace je použít šachový program kde lze nastavit u programu jeho inteligenci, aby se ta inteligence rovnala inteligenci člověka, který s programem hraje šachovou hru. Správně by měl vysokoškolský titul a maturita platit jenom jeden rok a každý rok by se museli skládat nové zkoušky které by dělala umělá inteligence, tím by zde už nebyli nikde idioti s titulem a maturitou, co jsou ve vysokých funkcích, které si nezaslouží. Vše bylo, a ještě dlouho bude o kontrole, pokud selže kontrola tak následkem je problém nebo nemoc, podívejte se na internetové fórum, kde selhala kontrola, problém s příživníky, co se nepřizpůsobili naší společnosti, je v selhání kontroly nad idioty, jenom špatný hospodář zalévá plevel a krmí parazity.
!54!

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 780 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 24. 06. 2022, 09:19:53

Facebook Twitter YouTube TikTok Instagram Pinterest Blogger WordPress

uživatel eliminován | 7. 11. 2021, 07:40:26

Za každým úspěchem jsou výhody, bez výhod není možné dosáhnout úspěchu, to platí u všechno v nás a okolo nás, od počátku vzniku života na naší planetě. Výhody zde existují díky nevýhodám, aby elita měla výhody tak ostatní nemají výhody, a tak mají deprese a stres. Představme si internetové sociální fórum, které by bylo pro všechny dokonale anonymní a nebyli by zde pro nikoho možné výhody, a tak by zde nikdo nemohl logicky být úspěšný, jaký by to mělo smysl a logiku zde plýtvat svým časem?

Naše kultura je postavená na výhodách, díky kterým je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Když naše egoistické myšlení zjistí to, že dosažení úspěchu je pro nás bez výhod nemožné tak následkem je stres a deprese, ocitli jsme se v začarovaném kruhu ubohosti, a tak se z nás stali logicky ubožáci, to vede k tomu, že hledáme náhražky za úspěch, takovou náhražkou jsou; pohádky, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, hnutí, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, drogy, sex atd.

Propaganda a reklama nám tvrdí to, že nejsme otroci a že zde není rozdělní na otrokáře a otroky, to je mediální svatá lež, otroctví bylo a bude, pokud by zde nebylo možné otroctví, tak by se naše civilizace okamžitě systémově zhroutila a žili bychom zase jako divoká zvířata. Každá organizace je postavená na otroctví, vše je zde evolučně naprogramováno, aby to něčemu otrocky sloužilo, svoboda je iluze!  Pokud dojde ke zvýšení platů, tak následkem je i zvýšení cen, to vede logicky k inflaci nebo reformám.

Proč násilím zotročovat zvířata a lidi, když budeme moci už brzo zotročovat umělou inteligenci a roboty, najednou zde už lidi nebudou globálně mít zaměstnání a tím i peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde tak daleko od civilizace genocida eliminovala zbytečné otroky.

Vita1971

Vita1971 | 6. 11. 2021, 18:17:28 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster psychopate!811!

uživatel eliminován | 10. 10. 2021, 12:39:12

https://gvkb.cz/

mluno

mluno | 7. 10. 2021, 14:18:37 | více příspěvků | napsat uživateli

I ty bez titulu. Titul opravdu nerozhoduje o tom, jestli člověk je nebo neni idiot.
A nikde neni psáno, že inteligentní člověk nemůže být idiot.

Neni titul jako titul. Jsou obory, kde o titulu nerozhoduje inteligence, ale spíš sloní paměť (třeba medicína). A to vůbec nemluvím o titulech za peníze jako MBA.

Je logické, že po 20 letech zná člověk z toho, co se na VŠ naučil naprosté minimum, pokud to teda denně nepoužívá. Ale přiznejte se, kolik si toho pamatujete ze základní nebo (zvláštní, pomocné) školy Vy. A taky po vás nikdo nechce vracet vysvědčení. Jakákoliv škola je prostě udělaná na to, aby do žáků nalila 90% balastu, jen aby bylo co zkoušet. A takový balast a možná trochu víc potom logicky člověk vytěsní z hlavy.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

idiothodnotadobrotazdrojbojparazitovánítitultrollživotstrategienemocsnahadílonekrmte

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑