Diskuze a otázky - Existuje na světě dobro a zlo?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 07. 2022, 20:08:49 |

Programy a stroje neznají pojem dobro a zlo, protože neporovnávají hodnoty a věří tomu na co byli vyrobení a nastavení, s příchodem inteligence je zde možnost porovnávat hodnoty a tím je zde rozdělní na dobro a zlo, často je zde snaha o to, aby zlo z dálky vypadalo jako dobro, začíná to pohádkami a končí to většinou náboženstvím, politikou, reklamou, cenzurou atd. podívejme se na tvrdý alkohol, na které jsou uvaleny veliké daně, prý proto aby lidi mnoho nekonzumovali tvrdý alkohol, podobně na tom jsou i cigarety.
!905!
Vláda pomocí zákonů a regulací s námi chybně manipuluje a trestá ty co se manipulaci brání, prý zde je regulace a zákony jenom po naše dobro, proč tedy je zde pandemie nebo válka? Vše je zde hra podle pravidel, kdy pravidla určuje organizace nebo situace, jsme všichni jenom levným materiálem na evoluční pokusy už mnoho tisíciletí a s tím nejde nic udělat. Pojem dobra a zla je relativní to je třeba pochopit, nevěřte na svaté teorie, které tvrdí, co je pro nás dobré a co je pro nás zlé, v praxi je to zcela jinak.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 402 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:12:34

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 08:43:49 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan úchyle !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

zlodobrohodnotapohádkasnahapolitikavyrobenímožnostnastavenícenzurouinteligenceprogramčlověkkonecnáboženstvípříchodnekonzupojemuvalenydálkareklamavětšinasvětstrojalkohol

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑