Diskuze a otázky - EU politika a ekonomika

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 07. 2022, 10:11:07 |

Nejde sloužit v EU politice a ekonomice, politika je opakem ekonomiky, ekonomika je postavená na pravdě a politika je postavená na lži, v ekosystému je u moci ekonomika a v EU je u moci politika, všechny snahy o to, aby tam kde je u moci politika fungovala ekonomika se ukázali jako naivní a marné, je to logické.
!905!
Dům postavený na písku spadne, a proto zde musí být základem pro ekonomiku objektivní pravda, což znamená eliminovat z EU bezcharakterní politiku, a nastolit v EU ekonomickou diktaturu, ve které se nelikvidují kvůli zbytečnému památníku pro Romy, prosperující veliké vepříny a nekupuje se v EU zbytečná drahá vojenská technika.
!905!
Zájem celku musí být nad zájmem jedince, celek potřebuje mít vše pod kontrolou v reálném čase a eliminovat vše co chybuje nebo to pomalu funguje, kdo nepracuje, ten nemůže ani jíst, o tom to v ekonomické diktatuře je. Jak si to uděláš, takové to máš, místo politické elity zde v EU budou EU roboti s umělou inteligencí, bude to EU robotická diktatura, postavená na vojenském řádu, budou zde rozkazy a za nesplnění zde bude recyklace na substrát.
!905!
Lidi nebudou mít jména a tituly, budou mít EU čísla, a milion mrtvých ubožáků, co byli recyklování na substrát, to bude jenom EU statistika, na myšlení zde bude EU umělá inteligence a lidi zde budou na fyzickou špinavou práci a místo peněz zde bude v EU přídělový systém na zboží a služby. Žena se v porodnici ptá, a kde je moje dítě? Vaše dítě neprošlo EU certifikací, a tak bylo recyklováno na substrát, proto jsme vás po porodu sterilizovali, aby se zabránilo vašemu příštímu otěhotnění.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 345 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 08. 2022, 07:12:18

Skvělá zpráva, váš počítač splňuje minimální systémové požadavky na Windows 11. Konkrétní načasování, kdy bude nabídka dostupná, se může lišit podle toho, jak vám ji připravíme. Poznámka: Některé funkce Windows 10 nejsou ve Windows 11 dostupné. Některé aplikace a funkce můžou mít další požadavky. Windows 11 je připravený, a navíc je zdarma. Získejte nejnovější verzi Windows 11 s novým vzhledem, novými funkcemi, rozšířeným zabezpečením atd. Vyplatí se přejít na Windows 11? Používám počítače už třicet let a vyzkoušel jsem tak mnoho počítačů a mnoho operačních systémů.

Každý nový operační systém měl mnoho chyb a trvalo velmi dlouho, než se chyby opravili a počítač byl spolehlivý, navíc každá nová verze operačního systému měla větší nároky na výkon počítače. Dalším problémem je u Windows 11 uživatelské prostředí, které je zbytečně složité. Nejraději bych přešel na Linuxovou distribuci, problém je u Linuxu v tom, že zde nespustíte programy, na které jste byli zvyklí ve Windows, taky je zde pro bohaté možnost použít počítač od Apple a jeho macOS, zde je jiné rozložení klávesnice a nejdou zde spustit programy na které jste byli ve Windows zvyklí. Doporučuji přejít na Windows 11 jenom těm lidem co mají počítač s velikým výkonem a mají pevné nervy.

Vita1971

Vita1971 | 23. 07. 2022, 10:27:08 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan úchyle!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

ekonomikapolitikapravdaležopaksnahadůmekosystémzákladpísek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑