Diskuze a otázky - Dokázal by jsi napsat populární knihu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 02. 2019, 13:12:58 |

Moje kniha co začínám psát

!1!Jak jsem přežil svoji virtuální smrt!54!
Vit Kouba

Začátek mojí nové knihy

Pracujete na počítači a najednou se počítač restartuje a vaše práce je zničená protože jste neprováděli zálohování, dokonalost je zde vzácnou výjimkou, co se může pokazit to se i jistě pokazí a to většinou tehdy, když nečekáte, že se to pokazí. Dříve se říkalo, kam nemůže čert tam nastrčí ženskou, dneska bychom mohli říci, kam nemůže zvědavý stát tam nastrčí sociální sítě.
V současnosti je zde hon na zloděje informací a zloděj honí zloděje, ti co jsou nahoře potřebují mít podrobné informace o těch co jsou dole, jsme digitálně sledováni více, než si uvědomujeme, informace se stali zdrojem bohatství a moci, už se spekuluje o tom dát lidem do hlavy sledovací čipy, aby se z lidí tak stali loutky na dálkové ovládání, peníze těm co jsou nahoře nesmrdí.
Sledovat a pokutovat to je heslo moderní doby, heslo pomáhat a chránit to je jenom utopie. Přichází globální digitální totalita, vše co řeknete to bude zaznamenáno a použito proti vám, a vy s tím nic neuděláte, vždy to co bylo dovoleno těm, co jsou nahoře, to bylo zakázáno těm, co jsou dole.
Nikdo za nic nemůže každý si jenom plní svoje povinnosti, je to celé veliký stroj, ve kterém je každý dělník jenom pevně utaženým šroubkem s nulovou hodnotou, vadný šroubek se vymění za nový šroubek a jede se dál. Už nepotřebujeme drahé tajné agenty, vystačíme si s programy, které pracují mnohem rychleji a levněji. Skončila válka pomocí tanků a letadel, nová válka je pomocí informací a peněz, je to válka skrytá a o to je horší to co nevidíme o tom ani nevíme.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 451 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 18. 02. 2019, 21:12:54

> Thomikayra
Začátky jsou těžké, a potom to jde už samo...
!11!

Thomikayra

Thomikayra | 18. 02. 2019, 00:50:41 | více příspěvků | napsat uživateli

Tvůj první bestseller? !331!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

knihadokonalostčertzálohovánímúzavýjimkadrivevětšinapočítačženskáprácekoubasmrtzačátek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑