Diskuze a otázky - Co je špatná investice?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 11. 2021, 09:37:50 |

Náš osud je utvářen nejvíce investicemi, dobré investice nám zajistí dobrý osud a logicky špatné investice nám zajistí špatný osud, problémem je často ale to, že to, co je dneska dobrou investicí to může být zítra špatnou investicí, protože se něco nečekaně rychle změnilo, to, co je pro tebe dobrá investice to je pro mě špatná investice atd.

Propaganda a reklama se nás snaží přesvědčit o tom, že je špatná investice dobrou investicí, a tak z nás dělá pitomce a tím i ubožáky. Klasicky špatnou investicí je starat se o to co je nám cizí, a tak zisk z naší profesionální práce získá někdo cizí a my se máme tak zle, dobrota je žebrota, bylo a bude!

Jak vlastně evolučně dochází k tomu, že jsme násilím donucení centrálním systémem k tomu, se starat o to co je nám cizí a se z nás stávají ubožáci? Je to jako s medúzami, které se jako invazní druh přemnožili a tím nám veliké problémy způsobili!

Statistiky nám odhalují že přemnožením invazním druhem v lidské společnosti jsou profesionální příživníci, co svojí prací nevytvářejí ekonomické hodnoty! Statisticky v EU 13 % lidi živí svojí prací, 87 % lidí, následkem je mnoho problémů v ekonomice a politice, a to vede logicky ke krizi v EU.

Často slyšíme že je něco drahé a lidi mají málo peněz na to, aby si to mohli koupit, a tak zde jsou; půjčky, pronájmy, opravy atd. ve skutečnosti lidi mají málo peněz, protože je zde mnoho profesionálních příživníků!

Je vůbec možné nějak vyřešit problém s tím že je zde všude tolik profesionálních příživníků? Řešení je jednoduché, začneme příživníky nahrazovat za umělou inteligenci a roboty, vše jde automatizovat a naprogramovat, tak že lidi budeme moci už brzo z civilizace přemístit do rezervací a zde bude každý už mít nahý zadek a žít stylem z ruky do huby, takto eliminujeme optimálně globálně všechny příživníky.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 207 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑