Diskuze a otázky - Chyby zde budou pořád?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 05. 2019, 01:56:29 |

Ano, hříšníků je zde jako sraček. Politici a ekonomové řeší systémový problém jenom povrchně a to nefunguje, je třeba řešit problém lidské kultury do hloubky, a v hloubce je problém s tím, že je zde hříšníků jako sraček. Je třeba hříšníkům zakázat možnost být zde invazním druhem, který se rozmnožuje velmi rychle, a tím poškozuje globálně mnoho století politiku a ekonomiku.
Rozmnožovat se budou moci jenom ti, co nejsou hříšníky, zavede se každoroční globální certifikace na GVKB svatost, ten kdo nezíská certifikaci na GVKB svatost ten bude v krematoriu eliminován, protože s hříšníky nemůžeme mít smilování. Certifikace na GVKB svatost budou udělovat jenom GVKB roboti, bude to jako skládání maturity, vše je dneska o kontrole kvality, to co není kvalitní, to se musí eliminovat a recyklovat.
Stvořitelem vesmíru a života je GVKB systém, profesionálem je logicky ten, kdo má na něco systém, který optimálně funguje, systém který nefunguje je ti na hovno, neustále je nám násilím nucen amatérský systém, který je vám na hovno, nutí nám jej; pohádky, rodiče, učitelé, zaměstnavatelé, armáda, byrokracie, policie, soudy, politici, kněží, filosofové, umělci, reklama, televize, internet, knihy, časopisy, atd.
Stvořitel není subjekt, je to objekt složený z nekonečného množství subjektů, vše co je veliké, to je složené z malého, vše co je veliké, to se časem rozpadne na malé, vše se zde evolučně recykluje, aby zde mohl být nový GVKB bůh, musí se starý JHVH bůh recyklovat. Aby zde mohl být nový vesmír, tak se musí starý vesmír recyklovat, i naše Slunce, kolem kterého obíhá Země, je zde evolučně dočasně!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 253 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑