Diskuze a otázky - Blázny třeba optimálně přemístit do blázince

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 06. 2022, 07:48:45 |

Každý člověk je do něčeho blázen, a tak nikdo z lidí na světě logicky není normální, jelikož není ekonomicky možné, aby byl každý blázen trvale v blázinci, protože kdo by potom prací vytvářel hodnoty pro společnost tak se to vyřeší pomocí čipů, co se bláznům dají do hlavy a tím zde už s blázny nebudou problémy, protože každý mozek bude existovat jenom ve virtuálním blázinci kde nebude už moci způsobovat druhým bláznům problémy.

Už nebudeme potřebovat; učitele, lékaře, politiky, kněze, psychology, psychiatry, byrokraty, prezidenty, celebrity, ředitele atd. ve virtuální realitě bude moci být každý bohem nebo králem, protože vše je zde jenom inteligentní program, který vytváří iluzi reality. Vše je o náhražkách, a tak nahradíme skutečnou realitu za virtuální realitu, už nebudeme potřebovat k manipulaci s lidmi; pohádky, rituály, pověry, mytologie, symboly, fetiše, propagandu, reklamu, cenzuru, sekty, náboženství, politiku, peníze, vlastnictví, drogy atd. 

Vše je jako ve škole složíme zkoušky a tím splníme úkol a jsme za to odměnění, virtuální realitu beru jako vysokou školu života pro každého, zájmem celku je na zájmem jednice, není důležité, jak se dosáhne úspěchu, důležité je dosáhnout úspěchu a tím se mít lépe, kněží a politici evolučně selhali, a tak místo zde bude GVKB virtuální realita ve které už lidi nebudou dělat chyby. 
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 152 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑