Diskuze a otázky - Antizaměsnání?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 12. 12. 2020, 10:53:20 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Pokud je zde antikoncepce, která blokuje naše rozmnožování, tak je zde i antizaměsnání které blokuje naši snahu mít dobré zaměstnání, podívejme se na nepřizpůsobivé příživníky, u kterých je veliká kriminalita a veliký vandalismus, zde je krásná ukázka antizaměsnání, jak řešit problematiku antizaměsnání?

Moderní digitální doba nám dává nové evoluční možnosti, jak řešit problém s antizaměstnáním, dáme lidem do hlavy GVKB čipy, které mozek odříznou od reality, a tak lidi nebudou už mít problém se zaměstnáním, protože jim zaměstnání zajistí globální umělá GVKB inteligence, už zde nebude rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, každý člověk na světě bude mít v hlavě čip, a tak se stane loutkou na dálkové ovládání, pro nikoho nebudou výjimky nebo imunita, padni, komu padni.

Ten, kdo bude pracovat pomalu, ten bude recyklován v krematoriu, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, už zde nebude problém s tím, že lidi nemají prachy, protože díky čipům se zruší; peníze, soukromé vlastnictví, politika, náboženství, reklama, umění, sport, kultura atd. Lidi hledají osvícení a díky GVKB čipům budou konečně osvícení, a tak už nebudou lhát a krást.
!11!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 198 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑